pozz svima i molio bih vas da mi odgovorite sto kracem roku i sto efikasnije jako mi je bitno sekiram se... ako nisam potrefio temu izvinite ne snalazim se baš najbolje po forumima..
Ovako pušio sam svaki dan neki period 5-6 mjeseci znaci radi posla sa presto danas tacno 7 dana kako nikako al nikako ne pušim niti vise ikad namjeravam(radi gluposti i kratkog uzitka da sjebem zivotni posao) znaci u perijodu ovih 7 dana apstinencije od marihuane pijo sam dosta tekucine cak sam i kutiju aktivnog ugljena popio bavio se fizickim aktivnostima(dosta se znojio) urološki caj ,sokovi prirodni i td... zanimaju me 2 stvari....inace sam mršav i nemam salo ,dosta jedem al se nedebljam ni grama ( recimo da imam relativno brz metabolizam)...
1 zanima me za koliko jos otprilike vremena bi mogao biti cist od THC i tih supstanci marihuanne to ??
2 radim ljekarski pregled nigdje nije navedeno da ce raditi test na drogu (znaci obicni ljekarski pregled) urin , krv ,psihijataro i ostalo.. dali na tako obicnom pregledu mogu ustanoviti prisustvo THC-a u krvi mokraci da bi mi pravilo problem ??
ja se izvinjavam sto pitam mozda pitano 100% al nisam nigdje našao tacno da je neko ovako pitao sto mene zanima...HVALA SVIMA UNAPRJED.