Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
E vako... Puno sam citao po netu o tome kako prevariti na testu na droge i procitao sam da se moze prevariti "dodavanjem kemikalija u urin" zna li iko o tom ista?
Nasao sam od staaraca test u kuci i test se zove DoaMultignost. I na njihovoj stranici na netu sam nasao kao da se moze prevariti dodavanjem kemikalija....
Ma jok, starci mi ne sumnjaju , nego znaju da pusim... Vise puta su mi nasli ganju .., i testiraju me jer mi ne dozvoljavaju to. Pa imaju uvjek test u kuci pa kad got zele mogu me testirati.... Zato mi je tesko naci nacin da prevarim ...
Imam 18 godina, al frka mi je svaki put... Jer kad got panem pred starcima kazna mi je i nedaju mi lovu i sve to... Vako kad bi mogao varat na testu nebi se ofiro pred njima i sve bi bilo super
Danas sam povukao 2-3 dima prvi put za nedelju dana imam sportski pregled trebam li se brinuti proveravaju mokracu i krv.Molim vas odgovorite sto pre.Hvala unapred
I da da li postoji test koji pokazuje da li si ikada pusio travu
Pozdrav
Uskoro treba da imam medical za odlazak na brod.Pusila sam redovno godinama po 2-3 dnevno a sada sam prestala ima oko 2 nedelje.Koje su sanse da padnem na medikalu?
Kupi u ljekarni medicinski(aktivni) ugljen u tabletama. Popij desetak komada u roku od 1 dana i ne brini . Dok uzimas ugljen nemoj koristiti mljecne proizvode!
ima ovde u temi gomila saveta i iskustava, samo treba citati od pocetka. nista nije 100% sigurno ako se radi analiza urina unutar mesec dana od konzumiranja, a o uglju da ne govorim, on uopste nije namenjen ciscenju krvi i urina nego creva, al naravno ne moze smetati ako ga uzmes