Pozdrav svima,
Ovako ovu temu sam citao jos prosle godine kada sam trebao ici na laboratorijski test na psihoaktivne supstance i zadnji dzokavac sam zapalio bio u februaru a testiranje sam imao u pocetkom aprila i bio sam cist, s' tim da nisam radio nista od ovih stvari sto ste naveli ovde ( uvin caj aktivni ugalj trening i ostalo).
E sada ovako u 2014. sam vario konstantno do negde sredine aprila i onda sam pauzirao s'tim da sam pre neki dan sa jos 3 drugara popusio jednu spravu. Testiranje imam za jedno 20-tak dana (laboratorijsko). Necu da vam postavljam pitanja da li cu da budem cist i ostalo posto to ne moze niko precizno da mi kaze. Imam aktivni ugalj, uvin caj, caj od koprive i treniram aktivno vec 3 meseca sigurno. Pitacu samo posto na tom testu ne stoji niko iza mene i ostalo nego moze npr neko drugi da mi da mokracu (ne i krv), da li da uzmem mokracu od nekog drugara koji ne vari i kad da mu kazem da pisa da ne budemo izvaljeni ili da dam maximum od sebe sledecih 20 dana i da se nadam da cu biti negativan ?