Evo sada sam prvi put otvorio ovu temu da vidim šta se tu zanimljivo događa ... i nemogu se načudit ovakvim pitanjima , odgovorima i nebulozama!!!
Pa ljudi nemoš se očistit u roku jednog dana osim ako imaš uređaj za dializu čiku ali mislim da ni to nebi pomoglo jer se THC veže za masno tkivo ... tako da ljudi ako ste debeli duže će vam trebat da se očistite !
Imao sam i ja fazu kada sam morao na "pišanje" prije 5-6 god. i iz iskustva vam mogu reć da če se prosječno građen čovjek pomoču limunade i uvinog čaja očistiti za 4-5 dana , dok če krupnije biće morati popiti više tekučine i trebat će mu par dana više da izbaci sve iz organizma . Dakako pomaže i aktivni ugljen ... ali s njim možda dobijete dan ili dva ... Ja nikad nisam htio riskirati tako da sam 6-7 dana prije testiranja počeo sa tretmanom ...(2-4l limunade i 2-4 l i čaja dnevno )
Najgor mi je bilo kad sam bio u prostoriji gdje se čmarilo 100 na sat a ja pijem čajić , ali jbg !
Inaće morao sam na "pišanje svaka dva tjedna .... jA sam imao šemu pušim 7-8 dana ...pa se čistim 6-7 dana .... nikada nisam bio POZITIVAN .