Nije propaganda istina je. Samo prošle godine u Engleskoj je zabilježeno 5 smrti od tog osvježivača "Spice" ili kako ga već nazivaju. Ne shvaćam ljude koji jednostavno nemogu napraviti pauzu i tvrdim da svatko to može samo da hoće. U svakom slučaju mnogo bolje nego se trovati nekiom sintetikom il nepoznatim biljem u čudnom obliku.
Evo ti jedan prmjer. Frend mi je nakon 34 dana apstinencije od vutre bio pozitivan na THC, ja bih rekao da je fenomen jer nije izlazio iz kuće te dane, nije bio u blizini gdje se puši ali je da izdrži šatro "krizu" uzeo vrećicu tog osvježivača u smart shopu pa bi ponekad zapalio. Pokušavali smo otkriti razlog zašto je bio pozitivan ali nismo uspjeli zaključiti tako da sve upućuje da ipak osvježivač sadrži neki znatno mali postotak THC-a.
Isti slučaj je tu naveo netko, ne pamtim prije koliko je to bilo ali dotični je pao sa time doke je pušio u parku, i imao je i račun ali na testiranju je utvrđeno da ta zelena materija sadrži neki sitni postotak THC-a, tako da ako se želiš očistiti ostavi se vutre i tih zamjenskih otrova jer bez obzira koji sastojci su navedeni na dekleraciji proizvoda danas je takvo vrijeme došlo da nemoš nikome vjerovati.
Koliko znam kod nas u slavoniji na testiranjima te ne prati osoblje u WC, bar mi frenda nisu pratili pa je on na drugom testiranju ponijeo urin od žene u staklenoj bočici od ljekova, u WC-u ga je zagrijao upaljačem istresao u čašicu i prošao bez problema.
Tim testiranjima netraži se ništa osim ovih svakodevnih opijata od tableta, amfetamina i slično, tako da ti od osvježivača neće pokazati ništa drugo osim THC u tragovima.