Dada kompa ja sam nacitan foruma a ti stavljas slike od PRIJATELJA i clipove sa jutuba. Btw tek sam doso na forum a imo sam dobre outdoor growove sto sam sve naucio od svojih roditelja poljoprivrednika i apliciro na ganji! Sad sam tu zbog indoora o kojem nisam nista znao, malo sam naucio, ali i to je nista naspram sto moras znat.
A ovi clipovi su zasigurno tvoji? Je ziher, mos mislit! Bravo care najbolji si grower na svjetu, baya si maher, ma jel ti mogu prijatelj bit, pliz molim te?
Prijatelju ja znam sto sam posadio i znam kako je pucalo.. DOBRO!
A jel tebi tvoj (imaginarni) prijatelj dao dima, ne znam.. a i boli me kara uostalom.
A ako govoris o cinjenicama, prvo nauci sto znaci rijec cinjenica i onda pricaj o istima..kaj ti znas kaj sam ja growo? tak da nemoj uletavat s ovakvim glupostima, samo se sramotis i ispadas glup.
I necu bit zajedljiv pa cu rec da su ove biljke predivne, al vise manje isto (bolje - vise gr suhog) se dobi lst-om. Al cilj ovog posta i foruma nije "Ko ce naci bolji snimak s juttuba" neg sirenje informacija. Al ti si posteno zabrijo da si kralj pa se tu isfuravas s jutubom?!?!!? A lik si tete mi!
Al ovo je sve voda tak i tak, tezi offtop pa vjerujem i nadam se da ce modovi pobrisat.. glupo je imat ovakva sranja na forumu..
Ajd bok, valjda ces naci koji dobra clip ili slikicu na guglu. Vidim da ti to dobro ide. Steta sto se to ne da popushiti. :kenny_revenge: