nema potrebe stavljati na sunce, toplo je... imaj strpljenja i sacekaj da proklija, ne klijaju sve na komandu, nekima treba 2 dana nekima 5, cemu zurba, automatici su u pitanju, nigde ne kasnis
Nisam ja ništa posebno mislio s tim, nego "testno uzgajanje", makar malo nešto da se dobije?No Joke je napisao(la):To izmedju nije uzgajanje tako da nula bodova od tog
ako ti prozor nesmetano gleda na JUGOISTOK-JUG-ZAPAD isprobaj.za 3 i pol mjeseca zahvaljujuci tebi svi naucimo nesto novo.JuicyJ je napisao(la):Zanima me koliko bi efikasno bilo uzgajati na prozoru, tj. kad proklija, stavit u saksiju i uzgajati... Da li bi bilo čega na kraju? Jer nisam u mogućnosti niti pravi outdoor raditi ni indoor, nego ovo između
PowerSeed je napisao(la):nema potrebe stavljati na sunce, toplo je... imaj strpljenja i sacekaj da proklija, ne klijaju sve na komandu, nekima treba 2 dana nekima 5, cemu zurba, automatici su u pitanju, nigde ne kasnis
Zašto Lol? Jesam li ja neki profesionalac u uzgajanju? Da jesam ne bih postavljao pitanja...Jack-Sparrow je napisao(la):loolll hahaha