posteno se ismejah xD
1. white window eng: beli prozor (ova sorta ne postoji). white widow eng: bela udovica (
jedna od jacih i poznatijih sorti marihuane)
2. da li si trazio,gledao,citao o nacinima koji se primenjuju za klijanje semenki?
da skratim sarkazam i predjem na stvar..
jedna od metoda za klijanje je: sipati
mineralnu vodu u cistu casu (da casa bude cista podjednako kao ona iz koje pijes vodu i tanjiri iz kojih jedes) i ubaciti semenke,u periodu od 24h semenke bi trebale da apsorbuju(upiju) vodu,samim tim i potonu na dno case..tada izvadis semenku iz vode,stavis je u zemlju ne manje od 3mm od povrsine i ne dublje od 1cm od povrsine(od vrha semenke),nakon 2-3 dana ako su uslovi zadovoljavajuci biljcica bi trebala da izbije na povrsinu..
(mineralna voda je flasirana kupovna voda,koju imas da kupis u svakoj prodavnici i trafici.moze i cesmusa(voda sa slavine iz kuhinje tj. iz gradskog vodovoda),ali je ja izbegavam jer ima kamenca i hlora,moze i destilovana voda(za akvarijume,akumulatore,...)ali je ja izbegavam jer u njoj nema nikakvih minerala)
i evo jos neke pomoci(moj post sa prosle stranice),da ne bi postavljali pitanja ako imate probleme cije je ovaj post resenje..
*** postoji mogucnost da ako ne potone seme za 2 dana kad se stavi u vodu da je napuklo ili se osusilo,ali postoji i mogucnost da se okrenu tako da je onaj "vulkan" okrenut na gore i ne upije vodu,a semenka pluta zato sto je masna od ulja(THC-a)..tako da..nek odstoji barem 10-ak sati(moze i 24),i ako nije potonula(posle 24 sata) "cuknite" je nekim sto cistijim stapicem (ne prljavim da se ne bi voda zaprljala..a higijena je bitna,priblizno kao i osnovni uslovi za rast) da potone,i onda nek odstoji jos 24h u vodi,posadite u zemlju i ako je temperatura od 19 do 28c i zemlja nije previse gusta(ili daleko bilo blato),nakon 2-3 dana bi trebale da izbiju na povrsinu..mada moze to da potraje i duze od 2-3 dana,ali su male sanse da ce izbiti jer postoji mogucnost da nesto ne ide po planu..a ne znamo sta se desava pod zemljom.. ***
trudite se da ne postavljate ista pitanja i prelistajte celu temu ako imate neki problem,a ta tema je vezana za taj proces u kome ste vi zastali(jer cete verovatno naici na odgovore)..