Iako mi je mrsko u zadnje vrijeme tipkati po računalu, osjećam se dužan da vas izvjestim kako se trenutno osjećam i kako je prošao period od zadnjeg javljanja. Znam da nije prošlo puno vremena, ali ima nekih informacija koje bi volio da vam javim.
Možda sam neke stvari prije napisao, možda i nisam ,neznam, ali od zadnjeg puta:
- Slabije pamtim, pa sam si počeo zapisivati stvari.
- Povremena sam nervozan (izbacuju me iz takta nepotrebne sitnice sa izuzetno jednostavnim rješenjima)
- Imam povremenu nesanicu, smušenost/dezorijentiranost u glavi, ispade ljutnje (naljutim se na radi banalnih stvari)
- Emocionalno sam oslabio – puno plačem
- Imao sam nekoliko napada panike
- Dekoncetracija (u momentima nemoguća).
Bio sam se raspitivao na forumu koliko može osoba biti na maksimalnoj dozi, te sam dobio odgovore, da može do putpunog izliječenja. Obzirom da su se meni počeli pojavljivati neki „simptomi“ koji nisu bili ugodni, osobno sam osjetio potrebu da smanjim dozu. Cilj mi je doći do „ugodne“ doze da mi se malo smanje ti simptomi (ili nestanu) i da u glavi budem malo bistriji. Trenutno sam na 3x 30mg tijekom dana i 1x60mg tijekom noći. To je ½ terapijske doze. Kroz cca. 14 dana ću vidjeti kako ću se osjećati na toj dozi, ali ako bude zadovoljavajuće, na njoj ću nastojati biti što duže, Ovisno o daljnim kontrolama ću prilagođavat terapiju. Ako će biti potrebe, u budućnosti ću opet ići sa terapiskim dozama. Što se tiče simptoma koje sam imao, a vezani su uz tumor, oni su ostali nepromjenjeni. Gore spomenuti simptomi su mi se pojavili na maksimalnoj dozi. Neki su se pojačali, a neki smanjili.
Što se tiče savjeta vezanih uz promjenu načina konzumiranja:
- Jedno vrijeme sam držao biomix pod jezikom, ali sam odustao od tog načina primjene jer ima jaaako psihoaktivno djelovanje koje meni neodgovara.
- Neznam kako, ali lecitin nikako nemogu umješati u laneno ulje. Zagrijavao sam, dodavao alkohol i ništa. Znači ne primjenjujem canna-budwig način.
- I dalje uzima u kapsulama, nakom što uzmem kokos, apigenin...
Što se tiče demetilacije: tu sam dosta pedantan, pa nisam imao potrebe za nekakvim strogim režimima.
NAJBITNIJE OD SVEGA:
Prije otprilike dva tjedna sam povukao iz podsvjesti neke ružne događaje koji su mi se desili u mladosti i koji su me okarakterizirali, utjerali mi strah u kosti, te od kojih cijeli život bježim. Imao sam strašne izlijeve emocija, pročešljao sam taj period života u detalje, prisjetio se svega i svačega. Zatražio psihološku pomoć, otvorio se pojedinim osobama i rekao šta mi se desilo, isplakao sam valjda sve suze iz sebe tih dana. Bilo mi je užasno prisjećat se svega toga, ali trenutno se osjećam dobro i koliko vidim idem na bolje. Prihvatio sam neke činjenice, posložio si neke ladice u glavi, zadao sam si neke radne zadatke po stanu, pa se time okupiram i tako pomalo.
Nemogu a nenapisati slijedeće: 1000% sam siguran da nisam na terapiji da ne bi nikada toliko razmišljao o sebi i drugima i da mi se ne bi nikada otvorila „pandorina kutija“ , te bi i dalje bježao od straha i krio se u životu. Možda će vam čudno zvučati, ali ulje je meni pomoglo da se otvorim i da kažem pojednim osobama šta me muči cijeli život, te se trenutno zbog toga osjećam izliječeno.