Pozdrav,
izgleda da Bob vise nije aktivan ovdje, pa bi htio ostaviti par linkova i komentar o izradi ulja.
CannaBudwig protokol: (bitni linkovi niže na stranici)
CannBudwig Protocol | Gro4Me
Izrada BioBomb (BioMix prema Bob-u) kapsula, slike o izradi, detaljna objašnjenja zašto koristiti određena ulja na jednom mjestu:
BioBombs: Cannabis Oil With A Kick | 420 Magazine ®
Popis korisnih thread-ova koji je napisala ili pronašla korisnica na drugom forumu, uključuje link za izradu gore navedenih BioBomb pilula:
SweetSue's Threads | Page 5 | 420 Magazine ®
*edit: imam filing da se ljudi nece snaci pri 3. linku pa evo linka o svim informacijama koje je Bob preveo ovdje, sadrži sve te informacije plus diskusiju i iskustva ljudi preko oceana:
SweetSue's Cannabis Oil Study Hall | 420 Magazine ® i link o receptu covjeka koji je legenda u med cannabis svijetu, koji je po navodima ostalih smislio taj recept:
A Base Treatment Regimen For Cancer | 420 Magazine ®
Baš jučer sam započeo thread o dekarboksilaciji cannabisa na jednom drugom forumu, proučavao sam studije o najefikasnijim temperaturama, vremenima i načinu, za smrtnike poput nas koji koriste peč, potrebno je biljku (samljevenu ili kao cvijet) staviti u protvan ili posudu i prekriti ili poklopcem ili alu folijom jer pri dodiru sa zrakom THC se pretvara u CBN koji djeluje seditativno, osim ako to nije cilj (recimo za ulje prije spavanja), za THC je potrebno održavati temperaturu (cvijeta, ne pečnice) 140°C 20 minuta, za CBD je najoptimalnije 120°C 50 minuta. Također, kod izrade ulja poželjno je ostaviti klorofil i ostalu bio materiju (znači bez vinterizacije i filtracije) pošto oni imaju zdravstene benefite i antikancerogena svojstva.
Mnogi profesionalni izrađivači ulja za medicinske pacijente preporučuju korištenje nootropic-a (nutropika) Citicoline ili neku drugu verziju choline-a (kolina) kako bi se smanjio psihoaktivni efekt (više o tome se nalazi i medju zadnjim linkova na stranici o cannabudwig protokolu). Također, čitajući forume o pacijentima koji se bore sa rakom, naišao sam na ove preporuke za dodatak prehrani (ili CCO-u): omega 3 masti, vitamin d3, resveratrol, kurkumin sa paprom (piperol, povečava biodostupnost kurkumina), extrakti gljiva: Agaricus brasiliensis, Trametes versicolor, Cordyceps militaris, Lentinula edodes, Cordyceps sinensis, Grifola frondosa, Ganoderma lucidum, Inonotus obliquus.