Moraš vidjeti i koja potrošnja vode ide po hektaru pa onda izračunat....Da napisano je 350-500kg/ha ,
3.5 - 5 kg/100m2 al ima mi kolega tog gnojiva pa Sam mislio ako pase zasto ne.
Nekih 20 do 30 grama joj ne bi skodilo ja mislim
Moraš vidjeti i koja potrošnja vode ide po hektaru pa onda izračunat....Da napisano je 350-500kg/ha ,
3.5 - 5 kg/100m2 al ima mi kolega tog gnojiva pa Sam mislio ako pase zasto ne.
Nekih 20 do 30 grama joj ne bi skodilo ja mislim
svako za cvatnju ti ima veći udio PK u odnosu na N, ima plantele, yare, homeogarden bilo što za cvat/plod kupiš i miran si, ono baš samo PK kao dodatak nisam ni ja vidio osim ovih nekih brandiranih tipa hesi atami što ti ja znamDa da znam,al nigdje ne mogu naci tekuce gnojivo sa PK,jel znas ti mozda nesto?
Skontao sam da aut podnosi sve. Mislim generalno, recimo za unutra... Prvenstveno me interesuje to, pH gnojiva + pH vode + korekcija = pH 5,5 - 6,5 ili to baš nije tako, tj. ako je gnojivo u lošem pH, nema daljeg nameštanja?
Mozda kombinacija Organic Batboosta sa Guanokalong puderom kojeg rastopis u vodi...Da da znam,al nigdje ne mogu naci tekuce gnojivo sa PK,jel znas ti mozda nesto?
Na svakoj ti piše u kojem tjednu razvoja biljke se upotrebljava i ako ima neko dodatno svojstvo. Recimo Piranha je za korijen i koristi se prva 2 tjedna vegetacije i prva 2 tjedna cvatnje. Ali isto se koristi, kada recimo presađuješ biljku u veči pot. 2 ml Piranhe u litru vode i onda u rupu u koju češ stavit presadnicu, pošpricaš varem pola litre, da korjen krene. E sad, ako koristiš od Hesia root complex, onda jednom Piranha i vodoojuice, pa root complex.Pozdrav ekipo. Ja se odlucih ove sezone isprobati Advanced Nutrients.
PH Perfect Grow, Micro, BloomPogledajte prilog 232837, uzeo sam i Tarantulu i Big Bud.Pogledajte prilog 232838
E sad mene zanima dal se moze koristit recimo u fazi growa, samo grow i micro ili se bas cjela paleta koristi kroz cjelu fazu rasta ko sto pise u uputstvima?
To sve znam, sto si napisao.... i dalje nisam dobio odgovor na pitanje.. Po svom istrazivanju, najbolje je koristit cijelu paletu Grow Micro i Bloom, uz to Tarantula radi odlican posao i isto se koristi prva dva tjedna grow-a i prva dva tjedna cvjetanja.Na svakoj ti piše u kojem tjednu razvoja biljke se upotrebljava i ako ima neko dodatno svojstvo. Recimo Piranha je za korijen i koristi se prva 2 tjedna vegetacije i prva 2 tjedna cvatnje. Ali isto se koristi, kada recimo presađuješ biljku u veči pot. 2 ml Piranhe u litru vode i onda u rupu u koju češ stavit presadnicu, pošpricaš varem pola litre, da korjen krene. E sad, ako koristiš od Hesia root complex, onda jednom Piranha i vodoojuice, pa root complex.
Big bud se po njihovim uputama stavlja između 2.i 4.tjedna. Makar, dok biljka počne cvjetat, počne dobijat pastile. Isto 2 ml. u litru vode i pošpricaš biljku. Samo ne pretjeruj, da ne dobiješ plijesan, makar u ranoj cvatnji, če se to teško dogoditi. Pogotovo, ako imaš dobru ventilaciju. Pošpricaš prije gašenja svjetla. Recimo u 6h se gasi, ti 5 do 6h lagano pošpricaš biljke. Ja to radim 2.tjedan u cvatnji, 2 puta i onda od 2 do 4 tjedna po PSu zaljevam. U uputama je 2 ml na litru vode. Ja stavim pola doze, ali povremeno ih lagano pošpricam. A poslije 4.tjedna cvatnje, zaboravi špricanje. To vjerojatno znaš.
I ja eksperimentiram sa AN. Sada imam 2 puta po dvije Amnezije i svaku ču drugačije tretirat u cvatnji. Baš da vidim. Sve imaju iste uvjete, pa čemo vidjet šta djeluje. Ako nemaš Candy bud je odlična stvar, stavlja se kroz cijelu cvatnju. Isto ovisi šta grower koristi od gnojiva, pa mu možda netreba Candy cijeli bloom. Našao je neku bolju zamjenu i sl.
Ja ne pušim puno, pa volim eksperimentirat. Pogotovo sa ovom biljkom!
Sijaj, sadi, suši, puši