Poz ekipa
Aj da razjasnim neke spike sto se tice gnojiva... Vidim dosta se spika koja se gnojiva koriste out i indore... Vidim dosta raspodela i dezinformacija... Groweri koji preferiraju skuplja gnojiva bilo u mixu ili all in 1... npr: Hesi linija,BioBizz linija,Jungle,Bio tabs,Sens i,Plagron itd... uglavnom namene za soil mix neki... Vako da razjasnim,ta su gnojiva odlicna za outdore,pre yebena znaci,kakva Plantela,Fitofert qrci i bakraci... Urodi su znatno bolji,kvalitetniji... ali poenta je u tome sto su ta gnojiva skupa,da bi se koristila za outdore... jer se mora puno koristit,velike doze itd... znaci previse novca!!! Zato se savetuje za outdore da se koristi Plantela,slavol,ff itd ko sta moze sebi priustit... ustvari jeftinija gnojiva,podnosljiva za nas Balkance...
ja koristim organik,homemade... znaci ne kupujem nista... i meni se to svidja,kvalitet super i tako
(a i necu sebi dozvolit da bacam novac,na jeftina gnojiva,kad mogu spravit bolje+organik)
Koristio bi i indore,al previse smrdi... i jbg...
Ruku na srce,ja bi voleo odradit outdore sa paletom Plagrona,al hehe aj ispuljuni novac... Elem da se vratim prici... Nemoj te ekipa da se sire dezinformacije kod gnojiva,to jes raspodela indore i outdore.... stej haj
Peace