U čemu ti je razlika izmedju ova dva gnojiva ?Evo prijatelji da i ja dodam malo svog iskustva sto se tice hranjenja. Probao sam prvo u indoru i kad mi se pokazalo jako dobro, prešao sam u aut i od tada stalno hranim sa tim gnojivom. Radi se o gnojivu Yara Kristalon Blue Label- start, NPK 19-6-20+MgO+micro za vrijeme vegetacije, a za vrijeme cvijetanja, također gnojivo Yara Kristalon White Label -plod i cvijet, NPK 15-5-30+3MgO+micro.Što se tiče tog gnojiva ja sam prezadovoljan njime, predoziranje sa time gnojivom je vrlo rijetko, takoreči nemoguče osim ako se stavi u velikim količinama(što se sporazumijeva), čak biljke traže duplu dozu koja im toliko paše da takoreči polude.Evo malo iskustva o iskušanom gnojivu koje bi svima cijeli autoput trebalo obaviti više nego na zadovoljavajuči način, budite mi pozdravljeni.
pozz svima ! gle ako previse gnois i ne das joj mira unistit ces joj korijen sprzit ces ga onda umijesto da si ju unaprijedio unazadit ces ju stoga polako i po propisimaznači nemogu pregnojit i mogu svako zaljevanje dodat..?
pise 30g na 10 litara daj mi reci koliko bi litara trebao po stabljici izliti i dal ide jednom tjedno hvalaAko je to stvarno jedino, onda je bolje i to nego nista. Prije bi bilo za vegu nega za cvjetanje posto je P dosta nizak.
Pazi samo kako doziras ako ne pise za male kolicine. Nekih 2g/L plus minus bi ja rekao.
ne gleda se po stabljici nego zali ko covek pa opusteno dok se ne osusi, onda opet. ne razumem sta buni ljude oko tog zalivanja, nije pirinac, ne mora biti mocvarakoliko bi litara trebao po stabljici izliti
.danas navečer kreće kiša, i deraće kažu 3-5 dana...
jel sam bacio koprivu ako ju danas popodne grunem još??