Prvo pozdrav svima,zanima me koliko moze dugo kvalitetna vegetacija bit u ((znaci da raste kako treba) u teglama od 2x 12 litara i 2x 22 litra.
Te nesto najbitnije sto se radi kad korjenje masovno pocne izlazit kroz rupice za drenazu,to mi se desavalo prije presadjivanja u manjim teglama, a sad vidimda izlazi lagano korjenje na ovim od 12 litara,,
te da nepiskaram na stotine mesta a nisam nigdje vidio ,barem ne meni nije izbacivala trazilica na VUTRI NISTA O GNOJIVU "BIO NOVA" ,imam cjeli paketsve osim PH PLUS MINUS((mali zajeb opcenito o ovoj BIO NOVOJ sam napravio jel idem na organic kolko tolko,a ovo nije cisti organic kolko vidim ) :1.Soil-SuperMix on potting compost or in open soil.
2.Use PK 13-14 in combination with ALL SuperMixes from the start to the end of the flowering period.
3.BN X-ceL … the number 1 hormone-free plant improver on a base of fermented algae and animal proteins. The best of land and sea.
4.Ca 15
4.NPK 12-8-11
sve neotvoreno ,pa da notvaram djaba zanima me,STA je bolje da otvorim i stim radim,il da vec otvorenog "bio biz" ; "FISH MIX" i za cvjetanje "BIO BLOOM# I "TOP MAX" i SUPER VIT u maloj bocici onaj
svjetlo 600w
,
POCETNA ZEMLJA ;Bioo bizz Al mix, TE presadena u finalne tegle u zutu florabelu ,s klasicnim mixanjem perlitom,,
dosad za jednom pognojeno 4tinom doze FISH MIXA,,jel nema znakova podharnjivanja a i i nema potrebe jel nije jos moglo poapapat sve nutrijente ,,,,