Cudno neko gnojivo,bar sastav... eto i upustvo,ja bi ga mozda i koristio al bi dodao uz njega P...
Konane nisam siguran da je netko koristio Platinum ali pricekaj mozda sam ja nesta propustio.
Dali si dobio nekakve upute o upotrebi i doziranju ?
hranivo ko hranivo, vecinom su sva dobra, u tvom slucaju bitnije ti je da se postars za semenke i zemlju, djubrenje dolazi kasnije.
Bili bi odlicno alo bi dobio tablicu sa uputstva iz to. Imam jos jedno pitanje... Biljke su mi u 2 tjednu cvjetanja dali ih mogu sada trimati???aha, oke onda, a kako je to brendirani komplet i lepo izgleda na slici
dobices i tablicu sa uputstvom, kao sto ima i kod hesija, u krajnjem slucaju, bice napisano na bocama.
Hehehe kako trimat sada,pobrkao si neke izraze...nadam se hahaha
Nego šta bi ti točno želio sa njima
pa prvo bi trebao da ih presadi u velike saksije, kad listovi dodju do ivice saksije ili malo vise, a zatim zalije i sledece zalivanje sa djubrivom i tim vitaminima/busterima, sta god to bilo.
imas tu tri bocice sa kapaljkom, ovaj boost mislim da ide pred kraj cvetanja, ovo sa korenom dajes od starta, onaj srednji kad pocne cvetanje. doze verovatno kap ili dve na 5l vode.
grow i bloom ne moram objasnjavati, jedino ne znam ovu sa pesnicom, mada je to neki steroid i verovatno se daje ceo grow.
e da, nemoj da ih trimas sada! sacekaj kad ih poberes
sjeme je vec stavljeno u casice od pola litre i lijepo je vec proklijalo
cek polako, prvo ovo da razjasnimo, sta je od ova dva?Biljke su mi u 2 tjednu cvjetanja
cek polako, prvo ovo da razjasnimo, sta je od ova dva?