Znam Al do sad nikad nisam imao problema... Sa istom vodom i biotabs ima...u vezi nije bilo problema oni i każu da oba moraju do kraja. Dobro je to gnojivo Al ne za automate
EC kišnice... barem kod mene je 0,03Sorry na OT i blesavom pitanju , Nemam EC metar... Koliko bi bila EC kišnice onda, < 0.1? Thx
@Koronaguy jako malo ima informacija o tom gnjojivu, talijansko jeste i primjena mu je 1ml/l zalijevanjem a folijarno idu 2ml/l. Nisam primjetio da ga je ovdje neko koristio tako da ti je to lutrija
Edit: @Jamrock ja sam ga uveo sedmicu ranije u upotrebu i pokazalo mi se super ali drži se tabele na početku to ti je najbolje dok malo ne ovladaš gradivom, evo tabela ispodKad se predjene na overdrive, da li nastavljati sa pantellom regularno ili treba prestati?
Okolica Zagreba i Zagreb imaju puno kalcija u vodi, a Magnezij kupuješ pod Gorku sol(Epson solt) magnezijev sulfat. Ako te pita za što ti treba(ima sa dodacima), reci za ispiranje rane i dat če ti ovoA ako ti se igra na sigurniju varijantu, @serviser je koristio kombinaciju epsomske soli iz apoteke (traži neku bez ikakvih dodataka tipa mirisi za kupanje i slično) i Plantella kalcija za paradajz.