Pozdrav svima. Sta mislite o ovom gnojivu? Pise na deklaraciji da je idealno tecno djubrivo i za vege i za cvet. Od biljke od 10-15 cm pa sve do kraja zivota biljke. Ima neko iskustva sa ovim?
Hvala. Buni me NPK. 8-8-6 od pocetka pa do kraja.Necu nista da menjam, neka ide od pocetka do kraja pa kako bude.Piše da je i za vege i cvjetanje, univerzalno ali ne znam da li je neko radio sa tim gnjojivom ideš 2ml na litar vode i tako do kraja, ništa drugo ti ne preostaje nego da probaš.
Samo zato sam je i uzeo...Ali na ambalaži je list ove naše plodovite biljčurine
Ovdje nesto ne stima, za nasu biljcicu, a univerzalno. Previse je to azota da se gnoji do kraja osim ako se koristi u mikro dozama kao osnovno plus pk.
Pozz ljudi, od gnojiva koristim za sada samo plantela list i cvet, da li se moze ubaciti slavol u upotrebu kada je biljoza vec presla pola svog zivotnog veka, odnosno da li ima vajde uzimati ga uopste ili je kasno?
One love
Imas pravo za rajcicu. Nisam znao da je rajcica u stvari paradajz . Narucio sam gnojivo i uz njega sam dobio kugle djubriva za rajcicu kao i semenke paradajza i paprike. Mozda je to samo maska a mozda i jeste to za plodovito bilje.Ne trebaš baš od samog početka, ovisno o zemlji, nakon nekoliko tjedana, neka biljka malo naraste, a i ta univerzalna ni ne sipaš često, možda puna doza svaka 2 tjedna ili si rasporediš manje doze pa malo češće. Prva doza neka ti svakako bude 1/3 da vidiš reakciju, a i pred kraj neka budu smanjene doze. Prije bi rekao da je to za plodovite biljke koje vole kiseliju zemlju zbog takvog NPK omjera, poput recimo rajčice.
Šefe samo da pitam još nešto, on ide kad ide i gnojivo ili ide uz zalivanje kad ide samo voda?Slavol možeš uključiti kad god želiš, 10 ml po litri vode i udri.