Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Pozdrav ekipa
Cure gaze cetvrtu nedelju cvetanja, malo ih muci deficit CalMag pa ga sad dobijaju svako drugo zalivanje. Razmisljam o flushanju i verovatno ce ici kroz koji dan.
Jos uvek nisam davao cele doze hrane.
Temperatura 20/28
Vlaga 40-50%
Pozdrav ekipa
Devojke u petoj nedelji cvetanja, u međuvremenu odrađen flush direkt sa česme nakon kog su dobile po 3-4 grama Big Planta i 1 gram Mykoriza direkt na zemlju pa preko toga 2L vode korigovane metodom limuntus/lakmus.
Mogao je flush i ranije, mislim da sam ih baš natrpao klopom ali i sad je seo odlično preko noći su vidno živnule i nabujale.
Juče dobile klopu Big Start 5ml/L Power Plant 3ml/L Pk Juice 2ml/L Sensi CalMag 2ml/L
Za sada sam jako zadovoljan stanjem u boxu osim malog deficita CalMag na dve biljke i lightburna sve ostalo je potaman.
Panel na 50-55 cm odvnut na max.
Temperatura 22/28
Vlaga 50/55
Poozdrav ekipa
Cure Gaze šestu nedelju cvetanja. Posle flusha dobile čistu vodu i odmah pokazale N deficit. Juče ful doza klope, a bome će i sledeće zalivanje.
Kusheve neću posle toga hraniti, mislim da će prvi biti spremni za berbu, Critical bar jednu nedelju duže,a WW ostavim do devete nedelje cvetanja.
Pozdrav ekipa
Cure su ušle u osmu nedelju, za celu kritičnu ekipu ovo je i poslednja. Poslednja dva zalivanja dobijaju čistu vodu, a WW ekipa će dobiti još jednu turu klope i gaziti do devete nedelje, možda malo duže.
Malo sam bio lenj, mrzelo me da pojačam ventilaciju pa je jedan vrh nastradao od buđi. No sada je sve pod kontrolom.
Pozdrav ekipa
U boxu ostale četri cure, prvo je pao jedan Critical, a za njim pre par dana Critical Kush koji se još uvek suši dok je Critical spakovan u teglicu i lagano se dimi.
Ostatak ekipe na vodi pa koliko izdrže, temperature u boxu u par navrata išle i do 34 uz jako visoku vlagu pa sam ostao bez dva vrha na WW.
Critical
Biljka koja je prva skinuta, odležala skoro tri meseca u teglici.
Blago voćnog mirisa dok u ustima ostavlja ukus drveta, izuzetno lakog i blagog dima.
Odlična je za dnevnu konzumaciju, ostavlja prilično bistre misli i nema gotovo nikakve težine u telu.
#2 Drugi Critical je cvetao nedelju duže. Osim što je dobio malo na body high-u sve ostalo je manje više isto.
Fenotipi su različiti ali sve ostalo je isto kao što je bio slučaj i sa biljkama od kojih je poteklo ovo seme.
Levo majka desno otac
White Widow x Critical Kush Definitivno naj prijatnije iznanadjenje iz ovog grow-a. Miris negde izmedju drveta i zemlje, a kada se zapali provuče se ukus borovine. Bar je tako bilo sa ove dve biljoze, a fenotip je različit. Mogle su obe stajati po nedelju duže ali temperature su previše otišle u plus.
Rad je za ceo dan, paše kad god zapalio bilo jutro ili veče. Lagana vožnjica malo dublja ali može se funkcionisati, raditi, stvarati...
Sjajno ukrštanje koje je kao rezultat dalo biljku koja ima pristojan strech u tranziciji sa izuzetno nabijenim cvetovima. Strech je preuzela od Critical Kusha dok je zadržala te zbijene cvetove. Dosta potentnija od majke.