Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
kad otvaraš box pripazi da te nebi marendale tvoje biljoze ka u "mala prodavaonica strave"!!
p.s. provaj ih zaskočit sikiron u mraku pa guštaj u trimanju
bezobrazluk,histerija !
Daj posalji mi svoju sliku u inbox da uramim i okacim kod mojih curica... dosta je visila golotinja,na njih definitivno ne utice
De ce ti dusa, Stipe...ovo nije fer prema ovom napacenom narodu koji zivi u iluziji; koji pati u senci tvojih growoWa, svestan svoje nemoci pri svakom pokusaju da se dosegne slicnost sa ovako brutalnom pojavom, koja razara centre za emocije, rasudjivanje i zavist... De ce ti dusa Stipe, kad samo ti mozes ovo trimati, ovim se lepiti...i ovo dimiti...a nama slikati 'vako lepe slike da se mucimo, ucimo i balavimo...potajno pokusavajuci da osetmo miris...vako navareni i ozbiljno motivisani.
E Barbarossa objasnio si mu Ne smem ni da gledam Stipetov dnevnik,pitam se sta ja uopste trazim ovde... Pogledam slike i balavim pola cuke...
Inace Stipe svaka cast,zivis san svakog growera
Dan 111. od sjemena
Dan 79. na 12/12
Dan (cca) 65-69 cvjetanja
Zadnji update dok su žive Biljke su manje vise spremne ali cekam jos da dobe boju. Jos koji dan i pod nož.
Pocele su padat na sve strane, neke sam povezao, neke nisam pa budovi ko pijani leže razvaljeni ... malo neuredno izgleda al da vam prav kazem..... i don't give a damn
E da.... miris je ful intenzivan i ako se itko zeli okusati u tajladjankama, filter je must have !!!