pretpostavljam LOODI da si meni replicirao. Nisam ni rekao da je out " posadi, nahrani, zalij", već da ako priroda odluči da ti sjebe grow neće ti pomoći nikakvo iskustvo, pre bih rekao velika sreća. Iskustvo je proces koji se stalno nadogradjuje, bez obzira što čovek postane rutiniran posle izvesnog vremena. I potpuno je pogrešno porediti indoor i out, favorizovati jedno ili drugo, po principu: čiji tata ima veća muda. Ni jedno ni drugo nije atomska fizika. pomenuo sam već gore da je fokus ove teme indoor autoflower i pomenuo sam out jer je bilo iza nekih pitanja. priča je usko vezana samo za autose u out-u i uticaj vremenskih uslova na njih. Nisam pominjao out generalno, niti sam jednog trenutka omalovažio outdoor, niti rekao da ne treba iskustvo i znanje i trud da se odradi uspešan grow. Sadio sam ranije u šumi, ko sa ratišta se vraćao mokar, pocepan, blatnjav; uplašen ko srna bezao od ljudi, nalazio ugaženo, pokidano, pojedeno...al kad uberem, taj dim sam znao da cenim. Zato kapa dole svima koji rade u out-u! Skrenusmo s teme...