Priroda ko priroda,ko nzna da se bori sa njom,na kraju gubitke mora prihvatit... meni iskustvo govori planinski predeli u blizini potoka,uspesi zagarantovani na 95% posto,jos ako imas primer 3 sajta na razlicite lokacije,uspeh opet zagarantovan... osobno ove godine sam imao 5 spotova... od 5 spotova ubrao sam 3 autosa i 4 fotosa... ja zadovoljan... pa i onda kad priroda dobije bitku na nekim frontovima,nece dobit sigurno u ratu... mada dovoljno je da poznajes podnozije gde sadis(onda imas uspeha u borbi protiv prirode
samo ne odustajati)... a iskustvo svugde vlada! normalno da nije atomska fizika,jer da je atomska fizika ovde na forumu bi bilo 80% mrtvih... hvala bogu sto nije,pa biljke mogu podnet lose negovanje od nas growera... al u sklopu tog loseg negovanja,gubi se kvalitet... a to puno ljudi ne moze da shvati... al postoji google pa se kuca BILJKA i onda svako moze videt sta znaci biljka,sta zahteva... i kako doci do kvalitetnog cveta,a mslm da nam je na forumu to cilj... doci do kvaliteta... bilo ulje,bio dim ili koji vec pravac konzumiranja... a da sam se nadovezao na tvoj citat,obelezio bi te kapetane,smanji malo dim
ja sam mislio da je generalno tema vezana za Autose,jer se nalazi u Sve i Svašta... a ne u unutrašnjem podforumu... pa izneso svoje mišljenje,sta je potrebno za out,nisam znao da ce moja izjava bilo kome smetati niti povlacit bilo sta za sobom... al eto ako si vec naglasio da je indore,javno ti se izvinjavam sto sam upao sa spikom o outdor-u autosa(nisam procitao pazljivo uvod).... svako ima pravo na svoje misljenje,tako da nista bed samo chil and rlx... peace out