Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Hello Hvala svima na "debelim i masnim" željama nadam se da će takav biti i rezultat.
Prvi update je ovdje... Desilo se... ama baš ništa spektakularno, biljčica se ne rasteže, dobila je drugi par listova i to je to. Danas joj je 7. dan života.
Što se tiče onih red poisona koje sam spomenula u prvom postu... jednog sam morala eliminitrati (poklonila frendu za rođendan) :S a drugi izgleda ovako nekako.
Ono šta me muči je to da nemam pojma koji dan mu je. moguće da je 35 a moguće i da je 42. Kako god bilo, skinut ću ga old school metodom, kad zaključim da je zreo za berbu
Toliko za sada od mene.
Kisi-kisi, keep on growing! :*
EDIT: Dark Devil danas dobio prvu dozu half-strenght FloraNova blooma + 1 žličica epsom soli na 10l vode. Red poison od početka na istoj hrani.
Pitanje, kako vi ostali coco groweri dodajete kalcij? Mljevene ljuske od jaja ili?
Ja ne dodajem kalcij, bar za sada ne pokazuje potrebu za njim, a da ttreba uzeo bih ovo: https://www.hempatia.si/procal.502-ml nije skupo tak da se ne bih uopce zaebavo s ljuskama i slicnim... i zasto s tako puno vode zaljevas, po meni je 1l skroz dovoljna za tu dob biljke?
Ne, ne - krivo si me shvatio d@ni, ovo jedna žličica na 10l se odnosi na omjer a ne na količinu vode Zalijem dok ne procuri dolje. Nekad je i 3 dcl dovoljno
Update (for myself). Jučer promijenila gnojivo red poisonu, isla na 2ml/l TopMax, 2ml/l Biobizz Bloom, 1ml/l Plagron Green Sensation, 1ml/l Enzymes Advanced Nutrition. PH 6.0
Jutros biljka ima tragove nutrition burna, i jedan list ima čudne fleke. Flushala sa 10l vode + 2ml/l FloraKleena i vratila na staro gnojivo (FloraNova Bloom, 2ml/l), PH 6.0/ 780 ppm.
Normalno da ima nutrition burn,kad si prešla sa mineralnog gnojiva na bio pa ponovno vratila na mineralno
Nije dobro to miješati,možda bi ti bilo naj bolje da flushaš biljku...
...ajde sretno dalje
Dark devilom sam razočarana Raste puno sporije od bilo kojeg dosadašnjeg automatika. Sjećam se kako je Red Poison izgledao 2 tjedna nakon što sam sjemenku zabila u zamlju, ovaj je duplo (ali zaista duplo) manji.
Ima iste uvjete (temp, udaljenost od lampe, hranu) kao što ju je dobivao i Red Poison ali on kao da je zaglavio u prvom tjednu....
Sa druge strane, Red poison me jednako oduševljava koliko me Devil razočarava, vrhovi se pumpaju iz dana u dan, konstantno izbacuje nove pistile i ne pokazuje znakove da mu je dosta...
Plan mi je bio da svakih 28 dana stavim jednu auto sjemenku u maramicu, tako da se cca 30ti dan života poklopi sa 1 danom novog života i da berem svakih 30 dana (manje količine) i isprobam po 12 vrsti godišnje, ali ovaj fail sa dark devilom... ne znam, možda se preokrene sreća, možda sad poludi u 3,4 tjednu... ali za sad nisam sretna, nikako...
Toliko za sad :*
K.
EDIT: Red Poison od danas na PK boost (2ml / l Hesi Phosporous plus) pridodan uobičajenoj prehrani Floranova Bloom. Danas prva doza (ppm 1250).
Nedjelja, 30.10.2017.
Pogledala Red Poison pod mikroskopom... meni djeluje spremno, iako on i dalje baca nove pistile - izgleda ovako... kao da sam čak i malo zakasnila.
Iskusni groweri, savjet. Da režem ili da pustim nek se deblja? Ne želim da mi sav THC propadne... :\