Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Pozdrav vutrašima
Uspio ubost finih poklončića direkt iz Dama.
Što se tiče količine DD, sa ovim setupom izvukao 400+ g pod 120x120,s obzirom na brzog automata,iznenadio sam se.
Dobio sam i zeleni fenotip,njegov miris i okus me izbio iz papuča,skoro pa duplo više miriši,voćno skroz,šteta da ga ima malo..
U teglama ima i malo težeg onako diesel mirisa,nisam ni uspio još pronjuškat sve,nek se kjura.
Evo slika još malo
Čestitke, razvalio si, kapa dolje!!
Šta od nove artiljerije ide prvo u box?
Ostaješ na istom setupu ili se prebacuješ na led? Znam da vodiš dvojbu već neko vrijeme.
Hvala momčine!
Dobro kažeš,u dvojbi sam cijelo vrijeme ali pošto je sad idealno vrijeme za hps,iskoristit ću ga još ovaj grow,da ne moram grijat sobu.
Uzeo sam i reflektor nedavno pa mi žao da odradi samo jednu turu.
Ananas,banana i cake idu unutra,možda ubacim i još šta,budem vidio,imam mjesta
Uh,kako su ljepo završile
Moje su u 71.danu i tanja(Svetlana) je počela dobijat crnkastu boju,a dobio sam 2 totalno različita fenotipa. Jedna ima male,osrednje tvrde vrhove,a ova što ima predebele vrhove,stisla se ko pišo na -2 sve je tvrđa i veča
Ide update,da ti ne kvarim ovako ljepo složen dnevnik
@0Marac0
Fino su izgurale da
Vidiš u dnevniku kad je krenula ljubičasta/crna boja,jako ranni navode da imaš 95% šanse da će poljubičastit,pa mi nije jasno kako ti baš ubodeš zelene
Imao sam do sad dosta DD (15+) i samo je jedan ostao zelen.
Kaže da je u vreći 99 p.... i jedan k.... ti bi uhvatio baš taj k....
I ja sam imao ta 2 fenotipa koji i oni navode,jedan više sativa,drugi indica.