Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Zadnji update i smoke report!
Evo,88 dana od klijanja,Svetlana je skinuta 3 dana prije...
Temperaturu sam smanjio pred kraj na 18°
Svjetla, zadnji tjedan malo udaljio,ne smanjivao intezitet
Vlaga je bila 40% cijeli cvat
Debela Tamara je pala prije 7 dana i do sada je visjela!
Fino miriši,ali mješaju mi se mirisi,stavio sam filter, pošto ga imam,a ne koristim,ne osjetim mirise kao kad dođem iz vana i sl. stao,taman!
A da,vas trava zanima....
Vrhovi su prozračni,ali masni i prepuni trihoma.
Ovo je trim
Ovaj vrh je od Svetlane i odličan dim....
Što se smoke reporta tiče,obje su slatkaste i dim je zadovoljavajući,ali tek nakon 2 tjedna curjanja če se znat više o mirisu i okusu!
Okus je čudan,ali paše ....
Po mojoj procjeni ima cca 200-250g,poznajuči svoje najveće staklenke,svaka može i do 150g primit,ali ne friške trave. Kad se malo ocurja,stane dosta.....
@0Marac0
Čudi me da nema kupiti gotovih stripova sa samo 660nm diodama .
Zaboravio sam kako ono ide zadnjih dana sa plavim spektrom i UVA , možeš li se sjetiti ,negdje sam davno o tome čitao.
Pa ni to nisu gotovi ,treba heat sink , napajanje, i mislio sam samo da imaju 660 mm ,ima APEX radipć ali isto treba sve kopckati i lemiti.
Sad sam stavio 4 stripa od secreta dodatno , red 6500, red 2100, i red 660nm , a imam 2 UVA stripa 2 reda 6500 i red 365nm, palio sa i čitav dan ali krenu se paliti listovi , ali planiram zadnja 3 dana držati na UVA samo da se znoji,jer ona i luci terpene kao zaštitu od sunca .
Ima ....več sam ti napisao,ali ti onda editiraš,pa ispadne,da pričamo isto
Pa heatsinc si nabaviš,a driver spojiš....ova svjetla što si uzeo kao bočna svjetla su smješna i za te novce si mogao dobit pravo svjetlo,ne za djecu!
Imaš ovakve profile,a ti im kažeš koje stripove želiš,ako nemaju več gotove. Za kasni cvat su ovi najbolji
Najbolje od svega,što kad u opcijama odabereš grow/hortikultura,baci ti prvo strip sa samo 660nm!?. I onda ispod imaš opcije koje diode hočeš. Kontaktiraj ih za neku normalnu sumu,ne jedan bord i složit če ti diode kako ti želiš!
Ako se voliš igrat,uzmi si COBove i dimat možeš krlvinažu i intezitet!
@0Marac0
Stripovi su 2.4umol/s , i vege 2.7, nisu ih bazirali na 5000K i 3000K kao svi i htjeo sam da probam , skupi jesu što jest ,jest , ali realno pola tih svjetala nema ni 90 fabricku iskoristivost , što je bitnije od u/mol , bez 95 , je sve slabo ,koliko lumatek ima znaš li?
Hvala na linkovima.