Pozdrav.Evo i moj prvi grow je zapoceo u prostoriji koja je sluzila kao mali wc dimenzija 130x130x220cm.Za rasvjetu sam uzeo HPS 400w.Zemlja je
. Ventilaciju jos nisam sredio jer cekam buvljak u mjestu pa cu tamo naci nesto. Nabavio sam termo metar i hidro metar te planiram jos nabaviti PH metar. Klice sam stavio na klijanje 27.10. na nacin da sam u tanjuric stavio maramicu-gazu-maramicu-sjemenke-maramicu-gazu te zalio vodom te stavio na tamno mjestd 4 sjemenke 3 su nakon 24 sata pustile klicu a cetvrta nije pokazivala znakove zivota tako da sam nakon 48 sati odlucio 3 sjemenke posaditi a cetvrtu poslati na vjecna lovista. Napravio sam mix zemlje perlita te onih grudica za bolju drenazu na dnu te je zalio vodom i ostavio pod svjetlom jedan dan da se temperature ujednace.Posude sam kupio u bauhausu i neznam koliko litara su ali su dosta velike.bice 25 litara nisam siguran.Jucer ilitiga 30.10 sam sjemenke stavio u zemlju na nacin da sam prstom napravio rupu velicine 1cm otprilike i sjemenke stavio unutra na nacin da klica bude okrenuta prema dole i popunio rupu opet zemljom.nakon toga sam jos malo zallio vodom i stavio pod svjetlo.
Zasad od iskustva mogu reci da mi svjetlo stvara veliku temperaturu i ubija vlagu.temperatura je 30c a vlatnost 40 posto dok svjetlo radi i 25c te 50 posto vlaznosti dok neradi. Rezim sam odlucio od pocetka do kraja 18/6 posto je automatik. Svjetlo sam sam dignuo na nekih metar od loncanica u nadi da ce biti manja temperatura i veca vlaznost. Slike sljede samo da najdem nacin za upload.
Slike...
Za gnjojenje imam ova dva proizvoda ali o tome jos moram procitati kad i kako se koristi!
Zasad od iskustva mogu reci da mi svjetlo stvara veliku temperaturu i ubija vlagu.temperatura je 30c a vlatnost 40 posto dok svjetlo radi i 25c te 50 posto vlaznosti dok neradi. Rezim sam odlucio od pocetka do kraja 18/6 posto je automatik. Svjetlo sam sam dignuo na nekih metar od loncanica u nadi da ce biti manja temperatura i veca vlaznost. Slike sljede samo da najdem nacin za upload.
Slike...
Za gnjojenje imam ova dva proizvoda ali o tome jos moram procitati kad i kako se koristi!
Prilozi
Poslednja izmena od urednika: