Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
U jednom od vodica za uzgoj, neznam vise u kojem sam procito da se u zemlju stavlja perlit ili stiropor zbog nezadrzavanja vlage, u svom pocetnickom growu koji sam nedavno zavrsio koristio sam stiropor umjesto perlita, a onda je netko u nekoj od tema napisao da stiropor nikako nemoze zamijeniti perlit, pa me interesira da li moze ili ne? jer krecem upravo ponovo, pa hocu da ovog puta sve bude savrseno
Bok ljudi
Imam Potground H kupljen prije 4-5 mjeseci, stoji u ormaru doma...
Pitanje: ima li potrebe da "oživim" tu zemlju prije zabadanja menki u nju? Neke bakterije i melasa, mikoriza i tak to? Ili samo zaliti i ostaviti na neprehladnom mjestu, da se aktivira mikrosvijet?
Hvala braćo&seke@
PEEETAAAK
Mislim da ti nema potrebe, par dana nakon što je navlažiš bi trebala bit aktivna...a opet mikoriza i melasa zajedno dođe 50kn a naštetit sigurno neće, ja bi dodao zlu ne trebalo
To ja rijesavam sa vrucom vodom preko 60 stupnjeva.Brze je i potrebna je manja kolicina nego da se rehidrira sa hladnom vodom.Nisam primijetio neke negativne posljedice ovog tretmana.
Cervantes veli u takvi slucajevima da se doda kap deterdjenta za sudje u vodu da se smanji povrsinska napetost vode i, kako on veli, napravi voda mokrijom
To mi se desilo ove godine sa otvorenom florabellom od prosle godine, stajala u kanti u supi cele godine.
Pomesao sa domacim kompostom, i problem resen.