Pozdrav drugari,pre jedno dve nedelje desio mi se problem sa vlasnikom stana u cijem stanu zivim kao podstanar zbog drzanja kucnog ljubimca tako da sam Kryptonite poklonio a WW sam zadrzao u micro boxu 40x40x80 sa 125w CFL 6500k (nisam imao nikakvu drugu mogucnost sem da je bacim a bilo mi je zao) do nekih 10-tak dana bi trebalo da uzmem 150w cfl 2700k tako da ce biti bar poslednjih nedelju dve ispod crvenog spektruma. Molim nekog da promeni nazov u
White Widow CBD Auto,150w CFL by @SATIVEX420 zao mi je kryptonita ali sta je tu je sigurno cu posaditi jos jednom taj strain cisto da ispostujem a hps i opremu cuvam za neka bolja vremena
Molim vas nek mi neko napise kako ce ona sad regovati na plavi spektrum posto joj je ovo vec 15-16 dan ispod 6500k i dali ce to produziti period cvetanja?
I evo update
tako daaa danas joj je
59.dan i 34.dan cvetanja temperatura u boxu dnevna 29-31c a 23-25c nocu. Vlaga je 30-35%. juce sam je zalio samo sa vodom i prosli put isto samo voda posto je bila previse tamna sad deluje ok sledeci put ide full doza gnojiva
a evo i slike :