Ja sam bila spricala sa ovim dok nije ih bujica odnesla i bilo je vrhova i kise non stop i nigdje pljesni nije bilo....to je zato sto radi na listovima fizicki sloj i manje se vlage zadrzava....moze se spricati do kraja cvjetanja,a zajedno je i nutriotivni dodatak biljci....meni posluzilo
http://www.hempatia.si/canna-cure.752ml
Okolišu neškodljiv, ovaj proizvod eleminira štetočine i plijesni dok istovremeno potiče rast i cvjetanje.
CANNA CURE razvijen je u "Canna Research Laboratories", a razlikuje se od drugih fitofarmaceutskih sredstava, jer ujedno je
i nutrient, što osigurava zdrave biljke koje se mogu usredotočiti na proizvodnju velikog cvjeća a time i na veće prinose.
Sprej CANNA CURE na lišću formira fizički sloj "kožu".
Taj sloj poboljšava boju lišća a istovremeno i snagu osiguravajući biljci, da nesmetano diše.
To znači da su zdrave, sjajne i čiste, što im omogućuje optimalnu fotosintezu.
Tako biljke imaju priliku usredotočiti se na cvjetanje.
CANNA CURE na lišću ostavlja ljepljivi sloj na koji se štetnici uhvate, i tako staju bez mogućnosti, da naštete vašem lišću.
U kombinaciji sa drugim nutritivnim tvarima CANNA i dodacima CANNA CURE pomoći će vašim biljkama oduprijeti se od potencijalnih infestacija i bolesti.
Vrlo je važno da se CANNA CURE koristi na obje strane lišća.
Upotrebljavajte CANNA CURE jednom tjedno, kao preventivnu mjeru kako štetnici nebi napali lišće.
Ukoliko imate infekciju plijesni, štitkastog moljca, grinje, blijede bube špricajte ih tri Dana uzastopno, zatim ponovite ukoliko je potrebno narednih tri dana.
Potom uobičajeno jednom tjedno.
CANNA CURE se može upotrebljavati od početka faze rasta pa sve do branja plodova.