Jooj ljudi
previse komplikacija
Ono je bilo privremeno, ali je nekak ostalo stalno jer funkcionira. Stavio sam i izolir traku i selotejp i spagu. I to je dosta cvrsto.
Jasno mi je za tezinu grana....to sam isto rjesio sa spagama i povezivanjem grana za kolce i stavljanjem kontri. Znaci glavne grane su na dva suprotna kraja vezani.
Jasno mi je da to nije idealno rjesenje, ali za sada funkcionira. Mala Maca je dala super skicu i to bi funkcioniralo sto puta bolje, ali iz odredjenih razloga, ne mogu to narpavit trenutno.
Ovo sto Mich kaze je super ideja....ali je malo komplicirano to izvest jer ovih traka i spagi ima hrpa sad i bilo bi mi problem zavezat sad a da nejdem preko ovog postojeceg....mogu jedino preko ovoga i ostavit tako bez da skidam ove svoje rukotvorine....ne zelim se zafrkavat jer ako pomaknem tu granu koja je pukla za pola cm ode sve u pm. Spasio sam granu i ona dalje raste i pumpa hedove...nebi htio riskirat previse. Ali sve uzimam u obzir i vidjet cemo kako ce dalje ic. Kisa je sad prestala i napokon mogu otic tamo i razmisljat sto i kako
Hvala vam svima na idejama...da nema vas svih....moje biljke nebi nikad bile preko 2m
Izgurat cemo zajedno to do kraja
sharp....budj ili plijesan, gnojivo ili đubrivo ..... srpski i hrvatski