Tnx Jones.... svi mi koji smo izgurali outdoor ove godine, nam treba rep+
.... ovo nije normalno. Imas pravo za indoor, puno lakse i puno manje brige. A mislim da je i jeftiniji indoor hahahah. Kolko zemlje je kupljeno, plantelle, drugih gnojiva, spage, ovog onog.....nije to jeftin sport
...al da...kad pogledas kolko ploda dobijes, onda je donekle opravdano. I ja vec dugo razmisljam o indooru, definitvno. Ja takodjer necu imat potrebu za vutrom u smislu pusenja, imat cu dosta od ovoga. Ali kolko god problema imao, jednostavno se taj grow i briga o biljkama zavuce pod kozu, a i zelim iskustvo indoora. Mislim da cu u indooru isljucivo ic na full medical strains tipa Z7 i jos nesto od cbd-crew, a mozda i neku drugu puknem nutra, neki indicu dominant mozda....vidjet cemo, jos se nisam odlucio
slatke brige.
....da da da.....posto sa WW nemam toliko problema sa plijesni, nju cu pustit kolko god mogu. 20ak dana mislim da ce sigurno jos bit
Miris WW....hah. Nisam imao priliku prije mirisat druge strainove dok rastu, ali moja ima ful jak miris....osjeti se na 30-40m kad vjetar zapuse. Neznam opce kako bih ga opisao al je dosta "gust" miris, dok kog grma je vise....biljkastiji i prirodniji, blago kiselkasti miris....jbga...neznam opce kak da to opisem a da ne zvucim ko retard
Ali ako vele da WW ima srednje intenzivan miris za razliku od nekih skunkova....kak onda ti skunkovi mirise???
...sretno nam svima do kraja....nema jos puno....ciljna ravnina je tu....oko bozica cemo se svi sjecat ovih muka sa smijeskom dok cemo rolat suhe plodove