Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Glookies lagano ulazi u 6. tjedan cvjetanja. Fino se već udebljala, grane su se počele savijat...ali kakav egzotičan miris...jaoo dođe mi da je pojedem . Guerilla Glue je na kraju 5. tjedna i ona sad već izgleda kompaktnije, osjeti se fina kombinacija limun - dizel.
GLOOKIES - 95. dan 37. dan cvjetanja Prošlo zalijevanje (08.12.): Rhizotonic (0.5 ml/l) Cannazym (2.5 ml/l) (EC - 0.7)
Sljedeće zalijevanje (12.12.): Terra Flores (3 ml/l) Boost Accelerator (2 ml/l) Rogis Garlic (1 ml/l)
Dakle, curke su na kraju 6. tjedna. Glookies kako izgleda za 3 tjedna je sigurno gotova, za Guerillu nisam baš siguran, ali vrijeme će pokazat.
Neki dan su obje dobile Terra Flores (3 ml/l) + Boost Accelerator koji sam ipak pojačao sa 2 na 3 ml/l + naravno Rogis Garlic (1 ml/l).
Sljedeće zalijevanje će ponovno ići Rhizotonic (0.5 ml/l)+ Cannazym (2.5 ml/l) i tako još narednih tjedan dana.
Zatim, 8. tjedan ide samo Boost Accelerator + Cannazym i zadnjh 5 - 7 dana ide Canna Flush.
GLOOKIES - 100. dan 42. dan cvjetanja Prošlo zalijevanje (12.12.): Terra Flores (3ml/l)+Boost Accelerator (3ml/) +Rogis Garlic (1ml/l) - EC: 1.1 - 1.2 Sljedeće zalijevanje: Rhizotonic (0.5 ml/l) + Cannazym (2.5 ml/l)
GUERILLA GLUE - 95. dan 39. dan cvjetanja Prošlo zalijevanje (11.12.): Terra Flores (3ml/l)+Boost Accelerator (3ml/) +Rogis Garlic (1ml/l) - EC: 1.1 - 1.2 Sljedeće zalijevanje: Rhizotonic (0.5 ml/l) + Cannazym (2.5 ml/l)
Zajedno pH: 6.5 - 6.6
Režim zalijevanja: svaka 4 dana po 6l
Visina biljaka: cca. 60 cm
Udaljenost panela: cca. 32 - 35 cm
Šta reć, čekam kraj da ih napokon mogu capnut .
Nemojte mi zamjerit, ne mogu se suzdržat pa slikam ko budala...jbg. ovu Glookies sam u stanju promatrat i slikat cijelu noć
GLOOKIES - 105. dan 47. dan cvjetanja Prošlo zalijevanje (16.12.): Rhizotonic (0.5 ml/l) Cannazym (2.5 ml/l) EC: 0.7
Sljedeće zalijevanje: Boost Accelerator (3 ml/l) Rogis Garlic (1 ml/l)
GUERILLA GLUE - 100. dan 44. dan cvjetanja Prošlo zalijevanje (15.12.): Rhizotonic (0.5 ml/l) Cannazym (2.5 ml/l) EC: 0.7
Sljedeće zalijevanje: Boost Accelerator (3 ml/l) Rogis Garlic (1 ml/l)
Zajedno pH: 6.5 - 6.6
Režim zalijevanja: svaka 4 dana po 6l
Visina biljaka: cca. 60 cm
Udaljenost panela: cca. 32 - 35 cm
Bilo bi šteta ovo prerano skinut..Ove slike izdaljeg rekao bi da to moze jos dosta pumpat, al vrhovi izbliza opet malo drukčiji,zreliji dojam daju..šta mikroskop kaže otprilike ?
Šteta je ne pročitat kako spada kad već sve lijepo detaljno piše. Neće bit skinuto prerano, ne brinite...tko je uopće rekao da je gotovo??
Glookies je pri kraju ali nije još gotova, a Guerilla Glue će vjerojatno ostat nešto duže. Ne treba mi mikroskop.
Biljeke izgledaju krasno.
Ali sam ja zamjetio jednu drugu stvar a to je da ja mozda imam problema sa vidom, jer kad citam ovaj tvoj font, naprezem se cijeli i jedva citam a imam tablet
Dakle, kao što sam rekao...Glookies je još malo gotova, još kojih 10-ak dana i to će bit to što se nje tiče.
Prošlo zalijevanje je dobila samo Boost Accelerator (3ml/l), Rogis Garlic sam ipak izbacio jer tako kaže proizvodžač.
24.12. ponovno će dobit Boost Accelerator (3ml/l) + Cannazym (2.5 ml/l).
Za par dana (27.12.), nakon punih 8 tjedana (56 dana) cvatnje skinut ću probni uzorak i zadnji (9.) tjedan ću samo isprat sa Canna Flush.
Što se tiče Guerille Glue, iako breeder kaže 8 - 9 tjedana vjerojatno će se morat sunčat koji tjedan duže. Ima u njoj dosta Sative pa joj se izgleda ne žuri.