Trio Mahniture ( Fastbuds )

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

autoauto420

Aktivan Član
18.04.2024
57
492
53
Hercegovina = Kalifornija
Pozdrav ekipa, dvi cure(lemon cherry cookies i apricot) su otišle pod "nož" u Petak, dan 77. Dao sam im malo manje od 24 sata mraka, planiram ih ostaviti 10-14 dana vidićemo. Prva dva dana sam imao malih problema sa temperaturom u boksu gdje vise cca 24 25, jb* i jučer kupim mobilni klima uređaj izbaciva kocke leda :lol: ali zato se dere au braćo moja, ali šta je tu je, dobro je došla 200€, jeftinije ovdje nigdje nisam našao sve po 300 400€ i ovo je bilo nekako teška srca jer ovde u ovom području bude samo kratko vrijeme vrućina i to ie to .. ne prelazi 30, sa Vlagom sam zadovoljan 55-65% unutra sam ubacio turbinu aktivni filter i ventilator jedan ,otvoreno je sa strane da ulazi svjež zrak, nažalost nisam zabilježio puno sa slikama, ali obećajem za par dana kada bude trimanje, masu slika smiley9934.
Iskreno moglo je ovo još ostati sigurno 5 dana, ali idem na godišnji tako da ne bude sve u knap, idući put pametnije.
Lemon Cherry C.
IMG_2560.png IMG_2558.png
Apricot
IMG_2554.png slikano tosterom. IMG_2555.png IMG_2557.png

Ostala je još jedna dama od tri ludare.
Sour Jealousy -82. Dan, jb* ja sam pozitivno u šoku, pa ta ljepotica se udeblja u zadnjih tjedan ipo baš baš lijepo, ona se ne šećeri kao ove dvi druge, ali puno deblje grane, puno bolja struktura bud-a, vidićemo. Ona je zadnja dva zalijevanja na vodi, cca 6 7l, odradit cu još dva puta vodu i to je to, mislim da neću raditi klasični flush kao na ove dvije, gdje sam im dao po 35l cca vode. Objaviti ću na kraju "razliku" ako je bude ikako smiley9934
IMG_2561.jpeg IMG_2565.jpeg
IMG_2566.jpeg

Budite mi zdravi,napušeni i veseli !!!

:vutra:
I još nešto, ko ima "problema" sa mirisom i susjedima itd. Ovo radi 100%, testirano i iznenađen sam brutalno. Drugi dani, susjeda dolazi i pita koji sam to omekšivač donjeo, prelijepo miriše, dobra stvar, ali baš neutralizira miris, golemo.. plus sam vidio od @DjedMraz kako je on stavio blizu ispuha ONA GEL neutral pa sam i to uradio. IMG_2573.jpeg

Prilozi

• IMG_2557.png
    IMG_2557.png
    1,9 MB · Pregleda: 50
Poslednja izmena:

autoauto420

Aktivan Član
18.04.2024
57
492
53
Hercegovina = Kalifornija
Hvala puno @Wendigo, baš sam sretan kada neko sa puno znanja i iskustva kao ti i ostala ekipa na forumu mi uputi čestitke.
Zahvaljivam :rasta::vutra:
a što se tiče Lemona već je on testiran od tate smiley9934, kaže meni .. joj sine slučajno sam otkino mali čičak .. ostavit ću ga ja sa strane pa ću za par dana probati . Kad eto ti ga jučer, oči mu crvene ko trešnje u proljeće rano, kaže okus mu prelijep, lijepo gori, ne para za grlo, udarilo ga u glavu baš :lol:, jedva čeka probati kad bude gotovo kao i sin mu :spliff: