Pozdrav ekipa, dvi cure(lemon cherry cookies i apricot) su otišle pod "nož" u Petak, dan 77. Dao sam im malo manje od 24 sata mraka, planiram ih ostaviti 10-14 dana vidićemo. Prva dva dana sam imao malih problema sa temperaturom u boksu gdje vise cca 24 25, jb* i jučer kupim mobilni klima uređaj izbaciva kocke leda ali zato se dere au braćo moja, ali šta je tu je, dobro je došla 200€, jeftinije ovdje nigdje nisam našao sve po 300 400€ i ovo je bilo nekako teška srca jer ovde u ovom području bude samo kratko vrijeme vrućina i to ie to .. ne prelazi 30, sa Vlagom sam zadovoljan 55-65% unutra sam ubacio turbinu aktivni filter i ventilator jedan ,otvoreno je sa strane da ulazi svjež zrak, nažalost nisam zabilježio puno sa slikama, ali obećajem za par dana kada bude trimanje, masu slika .
Iskreno moglo je ovo još ostati sigurno 5 dana, ali idem na godišnji tako da ne bude sve u knap, idući put pametnije.
Lemon Cherry C.
Apricot
slikano tosterom.
Ostala je još jedna dama od tri ludare.
Sour Jealousy -82. Dan, jb* ja sam pozitivno u šoku, pa ta ljepotica se udeblja u zadnjih tjedan ipo baš baš lijepo, ona se ne šećeri kao ove dvi druge, ali puno deblje grane, puno bolja struktura bud-a, vidićemo. Ona je zadnja dva zalijevanja na vodi, cca 6 7l, odradit cu još dva puta vodu i to je to, mislim da neću raditi klasični flush kao na ove dvije, gdje sam im dao po 35l cca vode. Objaviti ću na kraju "razliku" ako je bude ikako
Budite mi zdravi,napušeni i veseli !!!
I još nešto, ko ima "problema" sa mirisom i susjedima itd. Ovo radi 100%, testirano i iznenađen sam brutalno. Drugi dani, susjeda dolazi i pita koji sam to omekšivač donjeo, prelijepo miriše, dobra stvar, ali baš neutralizira miris, golemo.. plus sam vidio od @DjedMraz kako je on stavio blizu ispuha ONA GEL neutral pa sam i to uradio.
Iskreno moglo je ovo još ostati sigurno 5 dana, ali idem na godišnji tako da ne bude sve u knap, idući put pametnije.
Lemon Cherry C.
Apricot
slikano tosterom.
Ostala je još jedna dama od tri ludare.
Sour Jealousy -82. Dan, jb* ja sam pozitivno u šoku, pa ta ljepotica se udeblja u zadnjih tjedan ipo baš baš lijepo, ona se ne šećeri kao ove dvi druge, ali puno deblje grane, puno bolja struktura bud-a, vidićemo. Ona je zadnja dva zalijevanja na vodi, cca 6 7l, odradit cu još dva puta vodu i to je to, mislim da neću raditi klasični flush kao na ove dvije, gdje sam im dao po 35l cca vode. Objaviti ću na kraju "razliku" ako je bude ikako
Budite mi zdravi,napušeni i veseli !!!
I još nešto, ko ima "problema" sa mirisom i susjedima itd. Ovo radi 100%, testirano i iznenađen sam brutalno. Drugi dani, susjeda dolazi i pita koji sam to omekšivač donjeo, prelijepo miriše, dobra stvar, ali baš neutralizira miris, golemo.. plus sam vidio od @DjedMraz kako je on stavio blizu ispuha ONA GEL neutral pa sam i to uradio.
Prilozi
Poslednja izmena: