Seedsman - Peyote Gorilla x3, Peyote Zkittlez x3, Peyote Wi-Fi CBD 2:1 x2, OrganicsNutrients paleta + dodatci, MarsHydro 120x60x180

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Wendigo

Blackamas Foot
Prijatelj Foruma
15.02.2021
1.662
11.887
356
Samo klonovi :)
Biljka mora dostići polnu zrelost pre nego što počne cvetati - kod klonova nema potrebe za tim jer su poskidani sa majke koja je taj threshold prošla uveliko
Znači okorene se, i to je to - zato se od starta drži 12/12
Iz semena su malo drugačija pravila, i tehnički nije SOG - no to je semantika, i to je manje bitno

Pravilnik je i zbog plavaca, teško je njima objasniti razliku između deset biljaka pod 100W i vege od nedelju dana, i jedne biljke pod 400w i vege od dva meseca, oni brt vide samo brojke :) deset je mnogo više od jedne
Zato se insistira na tome, da bi se što manje pažnje nepotrebno usmeravalo na forum pod sumnjom da se uzgaja komercijalno, a ne za sopstvene potrebe

Jer gle, ako se dozvoli jednom članu, moraš dozvoliti svima - ovo je prosto linija manjeg otpora :)

Samo ih nemoj sve grupno na istu sliku (kako je i napomenuto u pravilniku)

Sretno u nastavku!

24.03.2017
34
67
18
29
Jamajca
www.seedsman.com
Nebih se složio...
Pravilnik je i zbog plavaca, teško je njima objasniti razliku između deset biljaka pod 100W i vege od nedjelju dana, i jedne biljke pod 400w i vege od dva mjeseca, oni brt vide samo brojke :) deset je mnogo više od jedne
Zato se insistira na tome, da bi se što manje pažnje nepotrebno usmeravalo na forum pod sumnjom da se uzgaja komercijalno, a ne za vlastite potrebe
Plavcima lakše objasnim 1 šator 120x240 sa svjetlom od 800w i 4x više biljki, nego 4 šatora 1x1m sa svjetlom od 300+w, vjeruj mi znam sve to ali imam uzgojnu dozvolu za osobne potrebe u medicinske svrhe, pa mi to neradi problem, plavci dođu , uzmu papir, pogledaju, pogledaju sve okrenu se i odu... btw... na papiru su samo 3 odrasle biljke (u cvatu)...

• Sviđa mi se
Reactions: šaran

Wendigo

Blackamas Foot
Prijatelj Foruma
15.02.2021
1.662
11.887
356
Brate, TI možda plavcima objasniš i TI možda možeš legalno i 500 biljaka posaditi, ali član si foruma gde većina growera nema ni izbliza takve privilegije.
Dakle nemoj samo sebično posmatrati sebe, već hajde da se ovo mesto održava kako treba i ne bude prst u oko plavcima.
Zar je to toliko nerazuman zahtev?

Nebih se složio...
Ne moraš se uopšte složiti, tvoja stvar. Ja već rekoh da je semantika i manje je bitno.

24.03.2017
34
67
18
29
Jamajca
www.seedsman.com
Bojim se da se ni oni neslažu s tobom oko soga... a druže ako pogledaš bolje vidiš da sam tu od 2017 s ovim profilom, a bio sam tu i 2010, još dok je @Vutragenjo bio tu puno češče, a pola ovih moderatora i šta ti ja znam nije ni postojalo, bio @Stipe @Himalaya i još 1-2-3 sa funkcijom i sve šljakalo top...

Bizzzo

~ Fly Me To The Moon ~
Urednik
Moderator
11.02.2008
8.126
32.660
2.718
twitch.tv
Imaš 7 dana da pročitaš pravilnik. Do tada ostavljam kako je Dnevnik. Kad se ohladiš malo javi hoćeš da obrišemo spam i dalje po pravilniku ili možda ima neki drugi forum gdje su drugačija pravila.

Wendigo

Blackamas Foot
Prijatelj Foruma
15.02.2021
1.662
11.887
356
Ja sam ti isto ovo rekao što je rekao beštija, samo ih nemoj slikati u istom kadru :)
Drugo, za SOG - još jednom, treći put, stvar semantike i potpuno nebitno oko toga se raspravljati.
A ne vidim ni poentu merenja čiji je veći, jer sam i ja sa drugim profilom bio aktivan pre desetak i više godina, i mogu se tako razbacivati imenima Balkan Smoke, Powera, Tropica, Blade-a itd :) samo ne vidim čemu to - tim pre što grešiš, i tad su ista pravila važila kao i sad.
A grešiš i glede sadašnjih moderatora, a i ono... krajnje nipodaštavanje iskazuješ ako ćemo iskreno

Deda je u pravu, imaš loš ton. Niko te ovde ne napada nizašta drugo osim da se forum očuva, i to krajnje dobronamernim sugestijama.

Ja se dalje neću nastavljati, uzdravlje!