metalmaniac je napisao(la):koliko dana prema tvojoj procjeni ima do kraja?
A teško je to reći, tjedan dana sigurno - ova lijevo možda čak i duže :icon_rolleyes:
metalmaniac je napisao(la):koliko dana prema tvojoj procjeni ima do kraja?
Evo putnice,nesto me ucestaloputnik11 je napisao(la):Hehe. To se meni dogodilo malo više od jednog puta. Sad prvo u wordpad pišem, pa copy/paste.
Owo ume da zajebe grow. Imao sam slicno iskustvo sa neproverenom domacicom. Mislio sam da su u pitanju samo donji cvetovi,ali na kraju s esve svodilo na isto. Zanimljivo je da je ortaku razarala ista genetika,ali on je koristio CO2 i fosfor,kao i zadnji dan berbre po mikroskopu, sto kod mene nije bio slucaj. Svakako da ce curing poboljsati kvalitet,ali osnova mora biti jaka sama po sebi,mora zavrsiti fazu cvetanja u potpunosti.....a i mora da se pali buxna posle klope)Kenny Dalglish je napisao(la):Već se par nižih i manjih hedova popušilo ( strateški uklonjeni radi opće koristi :hehe i ono, rad je solidan, dobra vuja no ništa posebno. Mirisa nema već dosta dugo, tj nije intezivan. Nadam se da će im par dana još dobro doći, te da će curing dosta popraviti stvar. Vidjet ćemo, uskoro ....
1.ima tu jos par bitnih situacija pre tegle..a sto se duze i kvalitetnije susi to je zahvalnije na kraju i rolla i dimNego kad već spamam vlastiti dnevnik par pitanjca ako će se tko usuditi prognozirati.
1. Temperatura 25-27 C, vlaga cca 50-tak % - jel će se osušiti za 7-8 dana i biti spremne za tegle?
2. Sušiti cijelu biljku u komadu ili hed po hed?
3. Kod trimanja ostaviti malo lišće oko hedova ili maksimalno sve otrimati?
euforija je napisao(la):a taj trim samo u haš baciš--
Sulundar je napisao(la):1.ima tu jos par bitnih situacija pre tegle..a sto se duze i kvalitetnije susi to je zahvalnije na kraju i rolla i dim
1.ima tu jos par bitnih situacija pre tegle..a sto se duze i kvalitetnije susi to je zahvalnije na kraju i rolla i dim
nemas vremena za full verziju,ali mislio sam na susenje,tegliranje,sasususivanje,tegliranje(osvezavanje),sabijanje i final tegla na curing...Na što si točno s ovim mislio, možda mi je još nešto promaknulo.