Imam pitanje oko "smrada" s obzirom da biljka nije u sumi ili negde van naselja vec u naselju. Zanima me koliko "smrdi" pred branje i kako smanjiti to?
Hvala
Hvala
zavisi od strejna, moze i preko 20 metara, a da smanjis... pa nemoj grovatiZanima me koliko "smrdi" pred branje i kako smanjiti to?
Kaj mi nije sad kasno za presađivanje? Da ih ne sjebem skroz. Već su skoro mjesec i pol u tim teglama. Na fotkama se čini malo drugačije, al 2 su manje, a 2 su dosta velike. Kažem, frka mi jedino da ih ne ubijem presađivanjem jer je to sad sve puno korijenjaPresaduj u vece pitare.
pa neces ga cistiti od zemlje!frka mi jedino da ih ne ubijem presađivanjem jer je to sad sve puno korijenja
Baš mislila danas navečer dodat još zemlje Ova brutalna kiša ovih dana ju je nabila do đađa . Super, sad mi je lakše kad znam da za sad izgledaju ok, tnxdosed izgledaju fino za sada... napuni potove do vrha sa zemljom...pa kada se slegne malo od zalevanja ti napuni jos jednom...
Znam da neću čistiti od zemlje, al jbg, laik/početnik pa me frka da ih ne zajebem i "ubijem" čime i kako god . Ali obzirom da vas je nekoliko to predložilo, onda budem prehitila u veće tegle U svakom slučaju, hvala na savjetimapa neces ga cistiti od zemlje!
nemoj zalivati par dana, sacekaj da se zemlja stvrdne, pa prebaci u vece saksije, ali prvo stavis zemlju u tu novu
Da, moram ih onda full osušit, tj.zemlju. Mene frka i zbog visine njihove, al najviša ima 50ak cm, dvije su oko 35cm, a jedna je 30ak cm. Tak da ak se zemlja dobro osuši, valjda bi se dale prehitit, tj.ziher bi. Super, hvala ti na fotkamama nista strasno, ovako to
Pogledajte prilog 347546 Pogledajte prilog 347547 Pogledajte prilog 347548
Možda previše gnojiva? Samo nagađam kaj bi moglo bit još osim sunca. Moje još nisu spržene, a sunca ko u pričiPogledajte prilog 347819
Može pomoć o čemu se radi ovdje?