Ne znam kud bi pa cu ovdje puknut pitanje.
Stvari stoje tako da su mi ovo godine pokradene biljke sa proslog sajta za koji sam mislio da je odlican (LIvada nasred ogromne sume, jedva sam je ja nasao, ali ocito je i neki lovac naisao, ili neko tako slucajno..) manje bitno. Zalim odraditi ove godine outdoor, biozice vec rastu u boxu 2 automata i 2 foto. Nasao sam novi sajt u koji sam ajmo reci siguran. Ali problem je sto kopanje rupa nije moguce ni u kome pogledu jedino da si iznajmim neki pickhammer
Prisiljen sam raditi out door u teglama. Guglao sam juce cjelo popodne najvise se preporucaju smartpotovi kod outdoora.
Eh sad ja zivim na mediteranskoj klimi, ovo godine su najavili pakleno ljeto. Sunce ce lupat po tim potovima od jutra do sutra (ajmo rec vrh planine, ali nije). Znaci koje potove bi mi bilo najbolje koristit? KOliko cesto cu morat ici zaljevat? I koje zapremnine da stavim potove?
Nekako se bojim plastike da mi se nebi korijenje kuhalo jer ce temp na suncu biti sigurno preko 50°c i tako cjeli dan, a opet smart potovi su prozracni i isto ce jako lagano isusivat zemlju. Svaki prijedlog je dobro dosao.