- 28.11.2018
- 1.170
- 3.916
- 188
Ekipa, imam tri USB ventića u boksu, mogu li kupiti neki USB razdjelnik pa sva tri priključiti na jedan punjač?
Imam jedno pitanje, imam 3 ventilatora koja sam izvadio iz starih kompova i jedan koji jam uzeo od one podloge koja ide ispod laptoap..sad me zanima kako ih spojit na neki stari punjac od moba..probo sam jedan spojit da vidim jel radi i nista..stavio bi za pocetak samo jedan za upuh zraka u box jer za sada imam samo pasivan upuh..posto se bas ne kuzim u struju, ako moze neka fotkica kak se to spaja bilo bi super..hvala.. btw ventovi su 5v i mislim da su 0.3AA to ... jednokratni ventilatori
Ja koristim pc fanove ... I vecinu skinem sa servera koji su end of life... znaci to su ventilatori koji su radili godinama i nikakvih problema
Budem probo za vikend prespojit pa cemo vidjet, i probat cu ga prvo zavrtit da vidim..a na ovom koji ide ispod laptopa je bio originalni kabel al sam njega odavno precviko posto ga nisam koristio,vise mi je sluzilo ko stalak dok sam u krevetu.. btw cini mi se da su tri zice,nisam 100Ako su 4 pina (4 kabela) iz ventilatora onda ti je žuti + (12v), a crni minus.
Ako su 3 pina... Crveni je plus, crni je minus.
Ako ne radi kad ga spojis mozda je adapter od mobitela slab (samo 5V) pa nece ni da starta. Probaj ga rucno zavrtit dok je spojen (u oba smjera) da vidis hoce li nastavit malo radit.
Edit:
Ovaj što ide ispod laptopa bi trebao radit na 5V usb napajanje ako se ne varam