Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Ne, ne, bila je neka fora koja mi je zvučala glupo, ali pokušao sam i stvarno je radila. Al sad ne mogu naći, nema šanse. Dosta rano se kidalo i list se jedan ostavljao, stavljam ako pronađem. Davno je to bilo...
Dobro jutro forume sljedi update 2 : Jako dobra zdrava biljka nema se sta reci zaljevana svaki treci dan sa dva i pol deci vode uskoro prihrana krece temp i vlaga su dan i noc oko 24/56,19/60.Posluso sam savjet Bizzze ide samo lst.Usla je u 21 dan zivota eto toliko za sad to je to od mene evo koja slika ljep poz
Mislim da negdje u galeriji imaju opine slike od njegovih cudovista. Ne mogu se sjetiti koja je sorta u pitanju ali moguce nesto sa bananom. Samo je rastezi i bice odlicno. Recimo ovaj list tocno u sredini blokira ovo ispod pa ga slobodno capni a ona to nece ni osjetiti da je ostala bez njega.
Imam malu frkicu.Da obrazlozim od kad sam joj lst odradio primjetio sam da novi listovi sto rastu imaju zuto bljedo na vrhovima nije ko izgoreno od gnojiva posto nisam ni gnojio neki nedostatak je pitam vas da ju hranim vec ili
Update 3: Dobar dan Vutro sljedi update.Sta da kazem pistile je pokazala razvija se stvarno brzo samo iskreno u Hps su izduzenije i veci internodni razmak sta je tu je moram se priviknit na to.Biljka je zvjer pije svaki cetvrti dan pola litre vode sa prihranom jos nisam krenio usla je u 28 dan zivota temp i vlaga dan i noc su priblizno 24/57,20/65.Pitnje da radim scrog?Toliko od mene evo koja slika ljep pozdrav
Nema potrebe za scrog, udaraj jak lst na sve grane, spusti i raširi to još. Vrh najbliži svjetlu najjače raste, zato uzmeš najniži vrh kao orjentir, i sve ostale vrhove spustiš na njegovu visinu. Vjerujem da ti to već znaš, naduvan sam, malo me ponjelo. Lijepa biljka, sretno u nastavku