Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
@mr.dr.Smok
Svi se mjere na 3m, to je neki standard...ne može svatko mjerit kako njemu odgovara da ne bi bilo mjerenja decibela iz druge sobe ...uglavnom, tiši od prosječnog 12cm pc venta, nećeš pogriješiti ako ga uzmeš ...pazi za bb tt125
Waynejohn meni nije potreban. Ja san na prima klimi silient turbini i pre zadovoljan. Hvala za info da se svi testiraju na 3m. Nigije nisam naisao na taj podatak. A iz iskustva znam da proizvodaci pisu svasta. I da ponekad njihove deklaracine nepiju vodu.
Uvjerio sam se u to i sam s pc ventovima, svi pišu 0.3 sona a jedni su tiši od drugih
Onda za dečka s prethodne strane, Manrose mf100s, obavezno noviji model s 3 brzine, 65-70£ sa shippingom, 7-10 dana
Uvjerio sam se u to i sam s pc ventovima, svi pišu 0.3 sona a jedni su tiši od drugih
Onda za dečka s prethodne strane, Manrose mf100s, obavezno noviji model s 3 brzine, 65-70£ sa shippingom, 7-10 dana
Puno hvala na savjetu, iako bi rade uzeo mf125 zato sto mi promjer bolje odgovara...znam da ne smijemo reklamirat stranice preko foruma,mozes li u pm napisati odakle si ti narucio? Posto na netu vidim razlicite cijene i instalacije. Plus jel moram sam spojit vent na utikac ili dolazi vec spojen?
Ja sam naručivao sa i-sells, proguglaj malo trebao bi odmah naći...možeš i mf125s samo ti je možda malo prejak za taj prostor, mislim da je on oko 210 m3/h na najmanjoj brzini...sam kupiš dvožilni utikač s kabelom i zašarafiš
Moj tt125 vent je počeo šuškati, i čini se da je kraj blizu. Mislim se uzeti nešto ali mi treba nešto što može gurati kroz 3-4 m cijevi one harmonika style. Slab je za gurati na tu daljinu. Ne znam da li da idem sa centrifugalnim jer je snažniji kod otpora koje pruža tako duga cijev. Muči me što sam na nekom video-u čuo da je masu glasan.
Box mi je 80 x 80 cm, ali trebam topli zrak slati kroz mali prozor, jer mi se slabo zrači prostorija. Dva puta za redom sam našao plijesan jer vlaga ide skoro do 80 stupnjeva ljeti. Doduše uhvatio sam u samom početku. Prvi put malo na dva vrha, a drugi put na jednom. Primjetio bi žuti listić i odmah znao da je plijesan. Skinio vrh, stavio za ulje i nakon toga nigdje niti traga...
Morat ću očistiti filter i promijeniti ugljen ili da kupim novi? I znači ako može preporuka 125mm, da je kvalitetan i jak. Do sada sam imao ovaj...
meni turbina primaklima (125) ona sa senzorom i podesavanjem gura vec 2. godinu a kod mene sve zabrtvljeno. vuce kroz HEPA filter zrak izvana i onda u box kroz rupu 125 i onda carbon filter. ako od tog napora nije crko znaci da je stvarno dobar jer jako je velik otpor na HEPA filteru. il sam imo srece.
al da je glasan jest. cim ga se smanjuje ispod cca 80% pocne ono zujanje...
Si razmisljao mozda da uzmes blauberg 150 i onda ga dimas na manji protok, snage mu onda nece faliti sigurno a samo se onda malo potrudis oko zvucne izolacije!
IstinaAli ovaj od 100-ke,PK 280m3 se ne cuje jako i nema zujanja niti potenciometra.Prije malo vrijeme sam mjenjao ugljen i stavio 1,2 kg u njega
Ne kupujte ugljen u akvarijama..ne radi posao..