Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Malo sam joj podigao panel jer je pecka odozgo, bio sam ga ipak malo preblizu spustio.
Pocistio koliko je trebalo i zalio jucer. Vratila mi je na najbolji moguci nacin i nek samo tako dalje nastavi. Fino se strecha i kontam da ce to biti jedna ljepotica do kraja. Ima potencijala definitivno
polako se otkrivaju cvjetici, definitivno cvjeta. Jucer dobila mikro organizme tj bakterije trichoderma i tekuce alge od guanokalnoga. Umjesto da dodajete calmag stavite vermikulit u zemlju i mirni ste cijeli grow jer ga u njemu ima vise nego dovoljno. Takoder tu je i silikon koji daje biljci ekstra kick i pumpa trihome. Amnesia se strecha umjerno i kao da zna da je u malom boksu pa se tako i ponasa. Svjetlo smanjeno na 80% jer je malo palilo listove, kad nabije cvjetica pojacat cu opet.
Slabo sam na forumu u zadnje vrijeme al mi je drago da naletim na vrijeme na novo predavanje, pogotovo jer imam slican box (40x40) i Jorge's diamonds taman izniklu iz zemlje... sretno dalje prof.
Sutra necu biti u mogucnosti da postam update pa cu to danas odraditi. Dobila jucer biocanna flores, biocanna boost, nirvanu i alge od guanokalonga. Sljedece zalijevanje ide voda i to daljinski posto nisam kuci. Za sad pije 4L svaka tri dana sa minimalnim runoffom. Danas je kraj trece nedjelje na rezimu cvjetanja. Bio sam jedno vrijeme smanjio svjetlo na 80%, ali sam ga opet pojacao na 100% i ide punim gasom. Lijepo se izduzila i bice to fini vrhovi. Miris vec sad jak kada se otvori boks. Dominira u mirisu tamna cokola i zemljana nota.
Jeste sone, vjerovao sam u nju a i ona u mene
bude se ona jos protegla, ide taman koliko treba. Za nuzdu bice slobodan i veliki boks ako bude trebalo kasnije ali otom potom.
tu je, raste i razvija se dalje. Nadam se da cu je ubaciti uskoro u veci boks da odradi cvjetanje do kraja. Strecha se poprilicno, potencijal je tu samo da ima malo vise prostora. Hrana normalna doza nista previse za sada. Potentna biljka u svakom pogledu, prava je steta da ne uziva u vecem boksu.
Mislim da vecina ne bi skontala kolika je amnezija ubiti da je nisam izvadio van. Planski sam je sabio sa sto vise grana jer je bilo u planu selidba u veci boks. To se i dogodilo, evo slike pa pogledajte
Danas prvi dan sam je stavio ispod 50% lumateka da se mailo privikne na intezitet lumateka a sutra ide odmah na 75% i vidjet cu za dalje.
Nalazimo se na sredini sedmog tjedna na rezimu cvjetanja. Veci boks joj je bas prijao, vidi se da uziva. Panel sam odvrnuo na 100% jos u srijedu ili cetvrtak. Na samom pocetku kad je nikla bila je komplet ljubicasta a izgledaj joj se boja sad opet vraca. Lijepo mirise ali miris je onako malo tezi, opor. Vocni miris uz jaku notu zemlje. Kad otvorim box odmah ispuni sobu mirisom. Fino se puni i mogla bi me iznenaditi jos do kraja.
Prelijepa beštija.
Ovaj pheno nismo još imali, mislim.
Kako se samo šećeri, 2. fotografija od pozadi i fan listić se počeo šećeriti..
Opravdat će ona kilavi start
Sretno dalje
Rekao bi da nije ovaj bio. Po meni ovaj je identican onome sa covera na stranici od sjemenki. Biti ce na kraju identicna kako mi se cini. Biti ce ovdje jos sigurno 5 tjedana cvjetanja do kraja.