Ja mislim da je ova dovoljna veca je od jupolove opet hvala na prijedlogu i treća patika je iz osnovne jako dobar haver no sikirikiAko budu zenke bice, mogao bi da ih presadis u vecu saksiju i da batalis trecu patiku
Ja mislim da je ova dovoljna veca je od jupolove opet hvala na prijedlogu i treća patika je iz osnovne jako dobar haver no sikirikiAko budu zenke bice, mogao bi da ih presadis u vecu saksiju i da batalis trecu patiku
Kad je ovako nesto u pitanju ne verujem ni samom sebi, izbegavaj druge persone. Ako budu zenkice bice od njih nesto samo ih hrani lepo. I odrzavaj omoguci im sto vise svetlosti.Poprilicno kasno zasađene ima joj nekih 40-tak danaa moze neki prijedlog komentar? Sta VI mislite hocel bit sta!?
Ubuduce hocu hvala na savjetu, on se malo bolje razumije kaze da je zenka opet vidjet ćemo jos a svaki dan sam na stranici beton je ucim vise nego sto sam u skoli ucio i citaoKad je ovako nesto u pitanju ne verujem ni samom sebi, izbegavaj druge persone. Ako budu zenkice bice od njih nesto samo ih hrani lepo. I odrzavaj omoguci im sto vise svetlosti.
Felt Ok hvala ti brat puno, reci mi davao sam djubrivo 10 10 10 to je bilo vegetacija sta bi bilo sad najbolje da joj dam hvalaPitt bull-cvijeta već,vidiš pistile,bijele dlačice
Pozz ekipa zanima me dali je moguce da biljka uopce ne procvjeta? Hvala!
I negde sam procitao da kao za cvetanje dajem djubrivo 10 30 30ili ako neko ima vec iskustva da je zadovoljan nek mi preporuci koje djubrivo da uzmem hvalitetno i kad pocnu butovi jel menjam djubrivo ili do kraja dajem ovo hvala drugari na pomociOk grouchy hvala ti reci mi jel zaperak kidam sad ili kad budu butovi da bi imali svetlosti hvala...