Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Narucio sam plantellu zelenu 0,5l,u koliko se vode rastvara,procitao sam da 10ml (sto mu dodje petina boce) ide na 2l vode.Koliko da pravim,da li je ovo dobro i sa koliko vode da zalivam buducu zenu,da ne preteram sa kolicinom?
Počni sa trećinom doze pa kasnije lagano povećavaj ako se ne buni.
A zalivaj sa koliko god hoćeš dok ne procuri kroz rupe na saksiji.
Kojom ludom matematikom si izračunao da je 10ml petina od 500ml svega ti?
Pozz ovako dali je kasno da za tjedan dana stavim pod lampe ak royal fem sjemenke naruceno kroz tj dana su tu. Oce to stic zavrsit dizo bi pod lampama 2 tjedna pa van znaci vani bi bila pocetkom 1.7 do 8 mj vega pa u cvjetanje oce to valjat
Pozz drugari.Sa cim da se gnoji djevojka u cvetanju,plantella cvet i sta jos da jos dodam..da li je slavol ok,koristi se trenutno za vegetaciju sa plantella listom ili ne?
Imam jedan problem pa ako moze pomoc oko toga Imam par automata NL od greenhousa i vec su mi skoro 50 dana u vegetaciji biljka je vec oko 1,5 m i jos nije procvetala...Pa ako moze objasnjenje oko toga? unapred hvala
Automaticima je genetski predodređeno da procvetaju posle određenog vremena,neki procvetaju posle 14-20 dana a nekim super autosima treba čak i do 40-50 dana da procvetaju.
A koliko znam NL od GreenHouse seeds-a nije super automatik tako da izgleda da si dobio fotoperiodni strain
Pozdrav! Biljku sam prisadila 2 puta. Dozivila je sok i vec je pocela cvitat. Inace je automatic. Posadila sam je krajem 4mj. Da li se moze sta napravit da nastavi rasti.cvitove je bacila ima 2tjedna..
Imam slike jos 3biljke. To sam neko sjeme vako bacila. Lipo mirisu.zanima me da li mozes
raspoznati musku od zenske u ovom periodu. S tim da imam jos 3biljke al sve sporo rastu. Od 4mjeseca narasle su 7cm