Sta vas je danas iznerviralo?

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Jolly Joker

Compost your enemies!
Prijatelj Foruma
14.10.2010
1.484
9.150
258
Lopovi! :bocni:::udarac::objesen:

Srećom ne kod mene već kod prijatelja ali ode brdo trave i ko zna šta još. :fuck: Što je najgore, ja otišao da ga obidjem i kažem mu da ne seče još par nedelja pošto je uranio sa berbom kad ono nema biljaka. “Ah,zakasnio sam”, kontam. Prilazim kući da vidim vise li kad vrata čudno stoje. Pogledam bolje a vrata razvaljena… On nije tamo… Samo lišće neko ostalo… Ja mu sad javio, mislim da nije ni znao.

:grob:

12.03.2015
6
10
3
Prvo su me iznervirali ukucani, brat koji sa 5k evra platom prosipa m*da i on zna kako treba, sve. A onda ulazim na forum, nisam dugo, tj povremeno svracam. Malo da prelistam sta stara skvadra radi i growa. Ka ono, ni na forumu nista. Stari banovani, novi super sto su po malo neki aktivni, ali da se ne lazemo, dosadni su postovi.
Sujeta, ljubomora, zavist, netrpeljivost, ego ebeni i sjeba se i forum, za koji sam mislio da ce uvek odolevati rasulu u real svetu. Svaki vid zajednistva se urusava, a mene to boli.

Ćyro

~ Pa ćemo vidit
Poznanik Foruma
01.03.2009
1.343
9.110
258
Dalmacija
Da je stvarno na forumu vidio bi skroz suprotno, i ekipu, i neke stare koji se vracaju, i duh i zajednistvo. Bas nista od ovog sto si rekao covik moj… imam ja osjecaj da si ljut na brata i/ili zivot to moras s njim/sam rjesavat, a ispucavanje frustracija online…mlacenje prazne slame.. sidi s nama i zapali, opusti se, nije sve ni u bratovoj placi. Ja imam manje od 1.5k i sretan sam ko malo djete :) jebes pare, posadi nesto i srce odma sretnije zakuca :)

Rapid

Aktivan Član
02.10.2023
140
898
93
Dalmacija
Ja imam osjecaj da sam totalno ispalia.:)
Vrtim po glavi sta bi bilo dobro za pojacat korijen biljke za slijedeci grow.Razno razne varijante mi prolaze isprid ociju.
Maloprije idem na kondut i ugledam ovo
IMG_5619.jpeg
I kontam,pa je li ovo mene neko zajebaje ili koji kua.Uzmem da vidim o cemu se radi.
Kad sam skuzia da je to gazdarici za jacat skalp umra sam od smija.

Tako da me lipo rastreslo za dobro jutro.
Neka i dalje bude ovakvih momenata, ako nista bar srce zaigra u sekundi i mozdane vijuge pocmu ubrzano radit,pogotovo kad je na taste di ces veceg gusta.:rasta:

Captain Fantastic

-me gusta marijuana-
22.09.2022
800
3.972
163
Likwawa hills
Prvo su me iznervirali ukucani, brat koji sa 5k evra platom prosipa m*da i on zna kako treba, sve. A onda ulazim na forum, nisam dugo, tj povremeno svracam. Malo da prelistam sta stara skvadra radi i growa. Ka ono, ni na forumu nista. Stari banovani, novi super sto su po malo neki aktivni, ali da se ne lazemo, dosadni su postovi.
Sujeta, ljubomora, zavist, netrpeljivost, ego ebeni i sjeba se i forum, za koji sam mislio da ce uvek odolevati rasulu u real svetu. Svaki vid zajednistva se urusava, a mene to boli.
Egomanijaci i iskompleksirani likovi,potpisujem !otvoreni um ovo ono a tračeraj hardcore :p