Meni je sad sezona mog najdražeg hobby a uz bike kad sam napušen a to su more, ronjenje na dah do 15 met. sa podvodnom puškom, dobro nema stona prije ronjenja ozbiljnog, ustvari bilo kakvog, uvijek imam jox ali kad idem u big blue ne treba mi...kad je 2ekreativno ronjenje i plivanje i skakanje sa rive i gliser x 2x175 konnja Johnson vanbrodski motori i talijanski gliser 8,99 m. (nemam ja ali znam spizditi 200€ za kolko ga meni renta na jedan dan a ta zvijer (imam našu dozvolu za voditelja brodice neograničeno kaj se tiče snage-na jJrunu položio) al moji su sa Kvarnera porijeklom pa i ja, e ti piderki od 9 metara poneseš 10-15 smotanih pljuga Euphorie ili white widowa, ženu, 5 kutija cigareta, karticu i pičimo iz Raba smo bili ove godine, brodica ispred hoteela čovjek renta 5 jebenih glisera i imaš muziku stereo bolje neg u autu, 100 litara slatke vode ,300 tehničke slatke za tušrat se imaš crijevo za slatku vodu ,m velik frižider kabinu za spavanje, GPS, radiooo vezu, fish finder id 2x175 američkih konja i izlaziš iz luke ogrnačienje 3 knt/hr= 3čvora na sat...u luci i bolji ti to poštovat, izađeš daš malo gasa, pa fuuuuuul----staneš nakon 3 minute i sam si na pučini več, a moraš statda bi ga popljugao da ne izgori u pol minute u gliseru, popušiš monstruma od Master Kusha ili White Widdowa i daš gas prema...samo jebga 200€ ali vrijedi svakog faken centa