@metalmaniac
nisam brzala s odgovorom jer bi se vjerojatno raspisala o svim svojim očajnim situacijama i iznosila primjere, vjerojatno to nikoga ne zanima.
konkretno,resumé te priče,
Nema on argumenata, njegov nastup je takav da on kaže i izvoli prihvati, ako želiš, a i ne moraš, možeš ti po svome. Samo onda uvijek nastavi tako u nedogled, nema tu čak ni respekta sto ja ne želim pred klincima bas svaki put vodit raspravu. Želiš cigare ili mene, cigare? Ok, odi po rastavu. Ide ti se van? Ock, idi, ali ne moraš se vracat..
@jesam
Ma ne izlazim s nikim uopće, ocito je haha
krivo sam sam se izrazila, misleći da brani da odem s prijateljicom na pivkana a kamoli da bi se on sjetio da odemo jednom u hebena tri mjeseca nekuda, pritom ne mislim isključivo na izlazak..
Kaže čekamo da djeca porastu pa cemo svi skupa! Poštujem to, ali da bi zadržali nas odnos treba nam i ona pauza gdje smo samo nas dvoje...ako se ne trudiš nema ni rezultata..
Neku večer rasprava oko grassa.. reko hebote tko tebe može odlijepit od svih mogucih ekrana po kojima tipkaš ‘od-do’, i ok ako te to opušta tko ti to brani, nitko! Tako cu ja eto Sebi za opuštanje jednu laganu zapaliti kada klinci zaspu, da opustim sebe kao sto ti sebi nađeš načina.
Mislite da je imalo smisla?
Završili smo kao neki nezreli blesani sa galamom i zadnja je bila ‘glupačo’.
..tako sam ja zaključila,
svojim manipulatorskim vještinama, koje su prisutne od početka našeg odnosa a tek nedavno sam ih detektirala, radi na tome da uništi moju osobnost, moj karakter, sve ono Sto volim i sto me možda i pokreće ponekad ne bi li si ukrotio neku vrstu životinje ili’ti ga dresirao kuju po svojim željama.
Sve to tako sam njemu rekla jednim mirnim razumnim tonom ne bi li se napokon razgovarali kao odrasli zreli ljudi (pokušaj No.neznamkoji). Odgovor koji sam dobila bio je ‘’ma daj ajde... ...za 5minuta: bude to jedan žustri večeras riješio ? “
ekipicaaa mojaaa stvarno mislim da nemamo pomoći
Ja onda udarim na svoj mlin i budem naajzabavnija mama koja postoji, naajpozitivnija osoba planete i tako je lakše, do neke konkretne prilike za izlaz! Eto i sutra ću si zdimiti jednu hardlajtušu i mislit na sve vas koji su se uključili u moj svijet i razmijenili par rečenica, nekad i to bude značajno kad u četiri zida nemaš kome! Mislim, imaš ali nemaš
Na kraju,
@jesam , gospođa je vjerojatno isto tako uvjerenjem nečijim došla do takve spoznajee...dobro bi trebalo nalupat takve koji uspiju tako nešto jednoj ženi usadit u glavu... ocito je da idem stopama te starije žene, ali nadam se u nekoj budućnosti da ću izut te cipele