Morala bi ta prigusnica radit i na hps-u. Ustekaj pa vidi. Ak te strah onda kupi neku drugu. Na 95% novijih el.mag prigusnica mos pristekat i hps i mh i dual.
ETI-jeva je medju jeftinijima, a radi savrseno
Hvala Ti Zlo& naopako!!..pitam lika u dučanu,de inače kupujem potrebno za growanje,kaže:nemôže... mení skroz neprijatno sóliti pamet,nekome, koji čak prodaje sličnu, isto od Elektrox-a,al drugi model .Znaš Li model lampe ?,il bolje u da u drugom dučanu pitam,sutra tamo odlazim.Žarulja mora biti 600W, a možeš ju dimmat na manju snagu... naravno, žarulja mora biti takva koja se smije dimmat.
Pozdrav Ekipa!
Imam problem sa kupljenim Elektrox dimmeble el.ballast,600w,a ima i opciju(e)SL,superlumen:300,450,600,i 660w..Kao prvo, mislio sam da se (može)dat na balast -recimo žarulju od 250w hps,i na opciju 300w(sl),jer 250na dimmeru nema,palio sam,radilo par sati,i otišo onaj mali osigurač(fuse),na balastu..kúpim u radnji pet rezervnih F6,3A,fusa,probao sám na 250hps lampi i na400w mh...i uvjek pukne taj fuse.e sad!pročitam naljepnicu(deklaráciu)na balastu,i piše:for use 600w lamp!
Koliko ima netko iskustva,da mi objsni zašto "je radilo par sati"-jer je možda greškom nekom radilo?
Model je Elektrox,660w SL,na slici prednji dio sa deklaráciom:
Pogledajte prilog 338765
I zadnji dio
Pogledajte prilog 338766
Zahvaljujem se Svakome,ko mi može pametno savjetovat! Dali je bitno,kako je okrenut 'fuse'?
✌by lovetogrow
Pa.dosta sam priča čuo (btw),da se 600w,neda,nesmije...dimmat na 300w,u mom primeru,šta da mislim?
Pozz Vutraši!Pozdrav Ekipa!
Imam problem sa kupljenim Elektrox dimmeble el.ballast,600w,a ima i opciju(e)SL,superlumen:300,450,600,i 660w..Kao prvo, mislio sam da se (može)dat na balast -recimo žarulju od 250w hps,i na opciju 300w(sl),jer 250na dimmeru nema,palio sam,radilo par sati,i otišo onaj mali osigurač(fuse),na balastu..kúpim u radnji pet rezervnih F6,3A,fusa,probao sám na 250hps lampi i na400w mh...i uvjek pukne taj fuse.e sad!pročitam naljepnicu(deklaráciu)na balastu,i piše:for use 600w lamp!
Koliko ima netko iskustva,da mi objsni zašto "je radilo par sati"-jer je možda greškom nekom radilo?
Model je Elektrox,660w SL,na slici prednji dio sa deklaráciom:
Pogledajte prilog 338765
I zadnji dio
Pogledajte prilog 338766
Zahvaljujem se Svakome,ko mi može pametno savjetovat! Dali je bitno,kako je okrenut 'fuse'?
✌by lovetogrow
Pa.dosta sam priča čuo (btw),da se 600w,neda,nesmije...dimmat na 300w,u mom primeru,šta da mislim?
nema to vezeŽivim u staroj kuči,ali ima u gospodinjstvu aparata,koji su i potrošnjiji(hladnjak, bojler..)
sto mislis pod time?i ozemljiti lampu