Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Bok ljudi, nekužim kak da spojim ovo, molim pomoč:
Posjedujem kablove od 250w kit-a pa bi s njima ak se može..
Ako ima ko voljan pomoć nratu da ubrza gegetaciju
Kolko vidim to je hibridna prigušnica neka starija, al imaš naslikanu shemu spoja tj svakako moraš imat 4 spojna mjesta, jer su ti dva za napajanje iz mreže označeni sa L i N a ostala dva su sa ignitora tj odlaz na lampu tj na grlo..
Sad imam greenpower 250w prigušnicu, nadao sam se samo odspojit tu prigušnicu i spojit ovu. I naravno 400w sijalicu stavit. Al nisam siguran, da me ne skuri. Mislim da ipak ništa od toga, bolje 250w mh nego kad ja to spojim bit će 0w mh . Drukčija je shema na greenpower a drukčija na ovoj od 400w. Ja i struja ko krava & balet
Bio bi zahvalan na pomoći, dobio sam prigušnicu na poklon i kupio sam philips sijalicu. Neznam spojit. Vide se i tri crne točke kod mjesta spajanja, dve imaju strelicu a na jednoj je slovo B. Ako se da nekome nacrtat shemu ili nešto... Malo me sram al neznam jednostavno
mislim da ti fali i starter za tu prigusnicu. Ja kolko god nemam pojma o struji spajao sam to po ovoj shemi. Sad kad gledam tvoju prigusnicu fali ti starter za nju. nabavis starter i okrenes si je tako da su ti strelice prema tebi. i spajas po ovoj shemi. nije komplicirano
Samo bi htio pitati, imam trm prigusnicu 70-600w i znam da hps400w radi ali me zanima dali mogu preko iste prigusnice staviti i mh250w ili moram drugu prigusnicu stavit.