Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Sve se promijenilo u boxu.
Čini se da ide 8/8 ženki!??
Shiskaberry A i B DAN 51 (43veg) Shiskaberry C D E F G H DAN 37 (29veg)
ZAJEDNO 8 DAN12/12
RASVJETA
"LED Luster e27 34"
Power: 10 × 11W (2700k)
20 × 12 W (3000k)
4 × 17 W (2700k)
34 = 418W
Mislim se da pojačam još?
Color: (2700k -3000k)
TEMPERATURA
DAN 30° - 35°
NOĆ 20° - 25°
VLAGA
DAN 30% - 40%
NOĆ 30% - 50%
VENTILACIJA
4 × PC vent 12 V na utikaču od 12V što pušu po vrhovima biljaka. I naravno ispušni vent 90m3/h.
GRIJANJE (sve isto). Konvektorska grijalica čini se stiče prolaznu ocjenu.
Vidjet ćemo.
GNJOJIVO
Prije 2 dana dobile svaka dozu TNT + BOOST u jednom zalijevanju.
TEHNIKE UZGOJA
Toppinga više nema. Samo savijanje i šišanje listova i zaperaka u nepovoljnim položajima radi prozračnosti i drugih stvari (loli).
Nisam spomenuo da sam promašeni pokušaj FIMa na Shiskaberryu A popravljao na slučaju Shiskaberry C, koju sam FIMao prije nego što sam mislio da je muška, nisam znao što će biti, a sada je i ona bacila dlačice.
Eto kako su sve ženke (iako mi ništa nije jasno), rasporedio sam ih po boxu prema procjeni da svaka bude na nekom svom mjestu a da to funkcionira i sliči nekako.
Neznam još jesam li zaokružio sve ovo vidjet ćemo, još mi se nekako nesviđa promješanost zraka. Nema nigdje po trgovinama nikakvih ventilatora u ovo doba godine pa se snalazim s ovim PC kombinacijama. Neće još dugo..
Ljudi hvala na svemu!
Slike su tu i idemo dalje
Pa ako je ženka pohermila u cvjetanju, pa oprašila ženku, to je to, 70-80% su šanse da budu fem sjemenke. Al postoji mogučnost da poherme u cvjetanju.
Baš si srečković
Sretno u nastavku
Tako je bilo Vječnosti. Imao sam 3 Shiske i skinuo sam jednu uočivši bananice na nekim njenim djelovima. To sam joj ja s treningom nabio. Topirao sam je '30 puta, svaki vrh, sve.. Očigledno sam došao kad je već bilo oprašeno. Samo me zanima da li bi sve 3 bile pune sjemenki da sam pustio ovu s bananama do kraja?
Ps. Zanima me vaše stručno mišljenje jeli uredu da ovu unutarnju ventilaciju što miješa zrak stavim na timer na nekoliko pauza tokom 12h noći. Da ne puše 24h. Računam da malo odmore od vjetra ili?
Nema potrebe da odmaraju od vjetra tokom noći, pogotovo kad uđu u cvjetanje bitan je vjetar preko noći.
Kolko bi bilo sjemena da si ostavio do kraja, teško se može procjenit. Puno faktora utiće na konačan ishod. Sigurno bi bilo više nego što si našo
Prosli grow sam imao dva hermića red hot cookies i hulkberry bile su u šatoru sa jos 12 biljaka, na kraju sam našao 14 sjemenki u 6-7 biljaka i čuvam ih za iduci grow. Drago mi je zbog tebe da su ti svih 8 ženskih i nadam se da će i moje biti ako ne sve ženske onda barem većina.
Sretno do kraja
Da poherme mogučnost uvijek stoji, ali ne zbog zenska biljka+zenska biljka, to i je kako se fem. sjeme dobiva!
Ako pohermi ili si ga baš ubo, ili si vadio sjeme iz ove (ženske) što i je perašila pa je usput, slucajno i sebe..ali kod tebe je za sad sve dobro, nemoj o hermovima ni da razmišljaš
Što volim informacije!
Hvala vam puno na tome i želim vam uspjeh svima!
Evo samo da spomenem da sam od otvaranja dnevnika do danas pronašao još sjemenki u Shiskaberry cvjetovima koje sam popušio.
A sjemenke su tu i teško da će doći na red, još na ovaj način
Shiskaberry A i B dan 73 Shiskaberry C D E F G H dan 59
30 dan na 12/12
Gospođa B i H su bile na FLUSH tretmanu i kroz svaku je prošlo 50l vode iz tuša.
Ostale sve sam od prošlog update-a dobro zalio vodom, pričekao da se zemlja dobro osuši pa nagnjojio sa 75% preporučenih doza HESI svega od ovog asortimana (osim TNT) kojeg sam pojačao s obveznim POWER ZYME, a dodao sam im FOSFOR jer sam našao gdje je jedan ovdje gazda rekao da ljubičaste peteljke ne moraju uvijek biti genetika nego negostatakfosfora, ili neka promjena u zemlji koja biljci otežava konzumiranje nutrijenata(hrane) iz zemlje. Hvala!
I ph metar sam uzeo za finih 400 kn i sada reguliram pH na 6.5 s limunskom kiselinom(hvala doktore) ili bloomom, ovisno...
Šprice od 1ml i 5 ml sam također uzeo. To sam gore pod gnjojivo trebao spomenuti.
Temperatura 22 - 32° Vlaga 30-60%
Jaja više nema a nadam se da nema ni njihovih tragova.
Gospođu A sam izbacio prije 2 dana radi vlastite procjene i stavio na sušenje pa što bude.
Sada imaju malo više prostora kad sam ih preraspodjelio i odmah su živnule, još sam ih nahranio. Od zadnjeg updatea bila 3 zalijevanja, Sva tri s gnjojivom. Svako zalijevanje sada dajem pola od preporučene doze HESI (PowerZyme, Bloom, Boost, Fosfor)
TEMPERATURA: 22-30°
VLAGA: 28 - 40 %
Ne izgledaju bajno ali ja sam zadovoljan!
Hvala puno!
48 dan 12/12
I B sam maknuo, nije bilo mjesta i približavala se žaruljama. Bila je najslabija karika.
Naravno idalje ne ide ništa po planu ali navikao sam s njom na to. Lol
Ovih 6 sad idu zajedno do kraja kako su i započele 28.12.2021.
ZALIJEVANJE: Svakih 2 do 3 dana 4,5 l vode na njih sve sa 50%, 75% ili pune doze HESI (Powerzyme, Bloom, Boost, Fosfor, SuperVit), a opet ima žutih listova, sreća nije me briga.
pH 6-7 temp vode 18-22°
TEMPERATURA: 22 - 32° VLAGA: 25 - 40 ° što više to sušnije..
Izgledaju malo bolje na oko, ali su manji nego na slici. Opet kažem, ne izgledaju bajno ali ja zadovoljan.
ZALIJEVANJE svako 2,3 dana. Svako drugo zalijevanje pune doze, čak i 125, 150 % preporučenih s HESI tablice. (Powerzyme, Bloom, Boost, Fosfor, Supervit)
Ph 6-7
Voda 18-22°
70 DAN 12/12 RASVJETA: Kombinirano prema potrebi po mojoj procjeni. Prvi put pa ajde, ja zadovoljan. 350W (2700 i 3000k)
GRIJANJE: GRIJALICA IZBAČENA. Spustio ih dodatno 20 cm od svjetla jer nisam htio povisivati box jer je temperatura otišla gore, a i vrijeme je došlo toplije pa su sijalice dovoljne.
TEMPERATURA: Jesenska, 18-28° VLAGA: 30 - 60 % (50, 60 samo po noći na dan zalijevanja)
ZALIJEVANJE: Svako 3,4 dana voda pa za 3,4 PowerZyme, Bloom , Boost, Fosfor , SuperVit kombinirane doze kako procjenim.
Ph 6-7
Voda 18 - 22°
Malo sam popcorna već probao, bit će nešto.
Idemo dalje.
Živjeli i uspješno svima.
I hvala naravno veliko Vutri.
83 DAN 12/12
Kao što se vidi 2 sam skinuo sve popcorne i ostavio čiste vrhove.
Popcorni se suše a vrhovi završavaju.
Zadovoljan sam za prvi put. Ovo nadalje će biti još bolje nadam se. Trihomi su prozirno mliječni kako u koje više u koje manje.
ZALIJEVANJE: Svakih 3,4 dana sa čistom vodom samo ph regulacija limunskom kiselinom i PowerZyme 1ml po litri svako drugo zalijevanje.
Ph 6-7
Temp vode 18-22°