armagedon90 je napisao(la):ps: ima li ko ideju kako nabavit 30-50 m bakrene tanke žice:ludaci_lol:
domino je napisao(la):ne bih ti preporuchio svetlo, videce ljudi da nesto u shumi svetli i onda nema vishe...
milutin je napisao(la):Na manje od 10 metara od sajta, priblizio mi se copor vukova. Mislio sam da sam jebeno mrtav, srecom nisu me bas skuzili ili se nisu snasli kad sam poceo sprintat.
Kako se osigurat protiv ovakve bande? Znam da inace covjek nije njihov standardni plijen, ali kad si sam u sumi, a oni u coporu i gladni, vrlo lako mogu napast ...
Koje metode i tehnike za izdominirat vukove?
iggim je napisao(la):... A sa druge strane nekada se najbolje sakrije nesto sto je ispred oci...
blackdavid je napisao(la):...
p.s: za dobru zamku ostavite na sajt kovanicu (5kn,2eura), i vratite se poslje 2-3 tjedna, ako je neda neko njuska okolo, pozz!
delboy je napisao(la):... Ostavljati recimo za provjeru sitea ,stvarčice zanimljive ljudima...poput kompasa na vidljivo mjesto tog sitea ,ili kovanice na nekakav kamen postaviti.
Pa viditi dali će se u nekom razdoblju ti predmeti maknuti ili će ostati ...
Treba to maziti i paziti ako želimo zauzvrat nešto, treba vode kad je potrebna a ne dolaziti samo u kontrolu i gledati koliko je narasla. Neče to nitko umjesto tebe. Ovo posaditi pa tu i tamo navratiti i doči samo ubrati gomilu hedova je priča za malu djecu.blackdavid je napisao(la):i vratite se poslje 2-3 tjedna
Greenpower1 je napisao(la):Treba to maziti i paziti ako želimo zauzvrat nešto, treba vode kad je potrebna a ne dolaziti samo u kontrolu i gledati koliko je narasla. Neče to nitko umjesto tebe. Ovo posaditi pa tu i tamo navratiti i doči samo ubrati gomilu hedova je priča za malu djecu.
blackdavid je napisao(la):... recimo u 1-2mjesecu ostavis tu kovanicu tamo, i vratis se poslje 3 tjedna da vidis dali je jos tamo,ne da kontroliras biljku, i onda ako je jos tamo i siguran si u sajt ljepo posadis...
Blade je napisao(la):Ne postoji 100% siguran outdoor sajt...sve je stvar procjene prema izgaženoj travi i opcenito zapuštenom izgledu okoline,što je teže doc do njega to bolje...ja kad moram na svoj sajt pa još teglit 8o lit vode povraca mi se...bukvalno....eto jbg svako zašto ima svoje zato