@ draks
ne razumijem sta hoces reci? mjesto nikad nije 100% sigurno od pronalaska. ali zato naravno da postoje bolja i losija mjesta, trikovi i pravila kojih se treba pridrzavat.
"prvo i osnovno je pomirite se s kaznom" ? to mi i nije bas primamljiva ideja. radije bih bio na slobodi dok jos ne moram viagru kupovat.
thermal vision protiv sačekuše je, smijali se ili ne, poprilicno ucinkovit. i to je to ...
@ nenash
najozbiljnije ... po zvukovima koje sam cuo djelovalo je kao da ih je bar 5, rastrkani, kao da se primicu u formaciji nekakvoj. ja sam bio na uzbrdici, oni su se lagano penjali do mene, malo sam ustao i provirio i vidio odmah dvoje ravno ispred, jedan na ni 10 metara njuska nesto po podu, vjerojatno moje tragove, i jedan manji jos 10 metara iza, a desno, tamo gdje nisam pogledao, suskanje je zvucalo jos blize. kad sam izrezonirao da nemam sanse sa motikom protiv njih, poceo sam trcat bolesno, zesci adrenalin, nisam noge osjecao 2 sata nakon sto sam se popeo na neko stablo, s kojeg se isto toliko dugo nisam spustio.
Tako da, to kad jednom dozivis, naravno da ces razmisljat o bakljama, petardama, suzavcu, sačmarici i ko zna čemu za idući posjet sajtu.